lyckligt lottad.

i stort sett varje dag tänker jag på hur lyckligt lottad jag är. hur lyckligt lottad jag är som får spendera min tid med kalle, världens mest underbara kalle. 
 
hur lyckligt lottad jag är som hade turen att förra ägaren valde just mig när kalle annonserades ut på foder för lite mer än 5 och ett halvt år sedan.
 
hur lyckligt lottad jag är som fått kontakt med även ägaren innan dess, som berättat kalles historia för mig, vilket gjort det lättare att förstå varför kalle reagerar som han gör vid vissa tillfällen.
 
hur lyckligt lottad jag är som får ge all den kärleken till ett djur som kalle förtjänar, och att få så mycket tillbaka.
 
kalle är den mest speciella häst jag någonsin träffat på, en riktigt stor personlighet. man kan inte annat än tycka om honom, han charmar alla i sin väg. och han fick mig på fall direkt.
 
 
älskade kaloescha, jag vore bara en spillra utan dig.
 
kärlek vid första ögonkastet. bild från första gången jag träffade kalle, vår 2007.
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Linnea - En blivande ridinstruktörs vardag

Jag ska försöka fixa det! Som jag skrev vore det roligt att få en film "dag 2" när han är som finast. Men jag rider ju ofta ensam och på dagtid och då är det rätt svårt att få nån som kan filma...

Nej jag rider inte alltid dressyr på kandar, rider honom på ett vanligt tredelat också. Men det är lite "lättare" på kandaret då Jag inte riktigt orkar få ihop honom på samma sätt på ett vanligt bett.

Sen är han lite speciell också.. När man rider på ett vanligt bett så drar han upp det i mungiporna jättemycket så sidostyckena typ glappar också blir han stum. Det måste ju vara något försvar mot något han varit med om tidigare, han har gamla ärr i mungiporna så ja... Han kan inte göra så på samma sätt på kandaret så det är också en anledning till att jag rätt ofta nu för tiden väljer att rida på det. Det låter kanske lite flummigt men hade du sett hur han gör hade du förstått! Jag har aldrig sett något liknande och det har heller inte någon av mina klasskamrater eller min dressyrlärare..

2012-10-28 @ 11:54:22
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: sussi

precis så kände ja för Ricko...
de va kärlek vid 1a ögonkastet <3

2012-10-28 @ 17:18:02
URL: http://siouxzie.blogg.se
Postat av: Erika

Skönt att ni klickar så bra tillsammans :)

2012-10-29 @ 09:20:20
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Sara

äntligen har jag hittat hit igen! så roligt att få läsa om dig o kalle =)

2012-10-29 @ 13:33:02
URL: http://swipt.blogg.se
Postat av: kajsa

Så fint skrivit! Ni är som gjorda för varandra!

sv: Lite sent svar nu men jag har ingen aning om vad den kostade, kanske runt 100-200 kr!

2012-10-29 @ 16:51:26
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0