Livet på landet continues.

It’s been a while sen jag skrev något här på bloggen. Det finns liksom ingen tid på samma sätt nu att uppdatera. Dels på grund av den nya livsstilen med egen gård som för vår del innebär en hel del renovering, dels på grund av vår lilla valp Stella som vi ju förstås lägger mycket tid på! Tiden i stallet blir ju dock så mycket smidigare nu när man har det hemma och kan avgöra lite när man ska rida och mocka etc. Även på jobbet har vi just nu toooookmycket att göra, och haft det så sedan flera månader tillbaka… Svämmar över!

 

Kalle mår i alla fall toppen, han går med en annan valack nu och de trivs verkligen super ihop. Kalle har lärt honom allt han kan och lite till (hmm) så de far runt som två vettvillingar i hagen ;)

På gården står också ett sto som just nu inte får busa med grabbarna men snart så hoppas vi J

 

Just nu har vi också två semestrande hästar på besök; en shetlandsponny och ett halvblod. Halvblodsstoet blev blixtförälskad (och tokbrunstig) direkt när hon såg Kalle där på andra sidan staketet. Kalle gav henne lite uppmärksamhet i början men nu är det bara kompisen och mat som hägrar för honom igen ;)

 

Efter att ha avslutat tävlingssäsongen har vi mest busat i skogen och tagit det lite lugnt. I mellandagarna börjar vi hårdträningen igen så vi kan vara fit for fight när säsongen drar igång igen!

 

Hur mår ni alla, är ni några kvar här och läser?

 

Här kommer lite färska bilder på vårt julpyntade stall… Och så fick det slinka med en bild på ytterdörren till huset och det pyntade lusthuset vi har bredvid ridbanan.

 
 

 

 

 

 

Kram på er alla!


RSS 2.0