då var det slut.

jaha, då var det slut på det roliga. 
 
4 veckors semester är snart till ända och på måndag är det jobbdags igen! kan visserligen inte klaga på vädret, för det har varit toppen!! och ja, hela semestern har varit super men tiden går ju såååå fort!'
 
idag fick vi några droppar regn och jag blev bara såååå glad! har inte regnat här på typ 3-4 veckor så det BEHÖVS!
 
kollat lite på tävlingsterminen för hösten och fy vad T R Å K I G den ser ut. finns typ EN tävling på rimligt avstånd som har MSV C på hela hösten. blir man less eller vad!?!? 
 
kalleman mår tipptopp och idag har vi tömkört med bommar. älskar min fine häst!
 
 

bad update,,,

märker att jag är skitdålig på att uppdatera bloggen nu när jag har semester.
inte bra!!
 
kallebus har fått ett nytt eksemtäcke nu som han nog ska börja använda idag. får hoppas att det passar bra och att kalle inte tar sönder det direkt ;) hans flugtäcken har ju suttit som skräp allihopa...
 
har ni också ledigt?

saknar, saknar.

att vara iväg från min fina kalleman är lite jobbigt. saknar honom!
 
får uppdatering hemifrån om hur han sköter sig och hur han mår. men ändå! jag vill ju pussa och pyssla med min prins...
 
:)
 
är ni likadana när ni är iväg på semester?
 
 

sjuk känsla.

i fredags så red jag kalle på stora uteridbanan. dressyr stod på schemat och kalle var så GRYMT fin. helt sjuk känsla var det. stor taktfast trav och alla skolor bara satt sådär bra som de kan. lovely!!
 
i galoppen jobbade vi med piruetter, något som kalle verkar gilla skarpt. han är ju så stark i sin galopp och skulle nog kunna galoppera baklänges om man bad honom ;)
 
ville aldrig sluta rida och det kändes bara sååååå bra!! :) bästaste kalle!!
 
 
 
 
nu är jag på resande fot och kalle överlämnad i andras händer under tiden. tror han kommer få komma ut i skogen en del i veckan med en stallkompis. hoppas de får det trevligt och att inte kalle ställer till med några hyss ;)

gaaaah.

bollen är i rullning och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. 
 
 
igår var det hoppträning igen. så sjuuukt kul!!! hoppade en del serier och fokus var att ha koll på hästarna framåt,bakåt och i sidled. så en del hinder hoppades snett. jättekul och min sista runda vågade jag till och med höja upp rejält (ni som läst min blogg vet att jag blev hopprädd ett tag efter flera brak genom hindren). men igår så var vi alltså uppe på höjder igen.
 
både kalle och jag tyckte det var såååå kul!! :)
nästa vecka paus från hoppträning och sen kör vi igen veckan därpå. weeee!!!!!

min ögonsten, min älskade.

idag har min älskade fina kalle och jag varit iväg på dressyrträning för sussi.
 
vädret var helt lagom idag; inte så varmt och lite blåsigt. det blåsiga gjorde dock att kalle var lite småbusig. söte...
 
övade mycket på den förvända galoppen och en del programdelar ur MSV C:1 och MSV C:2. kalle var pigg och glad men tyckte det var liiiite jobbigt när vi skulle jobba med mellantrav. 
 
är sååå kul o träna mkt nu. LOVE IT! 
 
imorgon är det hoppträning igen. allt för min ögonsten.
 
 
 

RSS 2.0