bra träningspass.

kalle och jag har haft dressyrträning idag på morgonen. jobbade mycket med takt, och att kalle ska vara "med" hela tiden. han vill gärna ta kommandot och bestämma själv hur saker och ting ska göras ;)
vi övade också lite på skolorna och fick till dem riktigt bra! nu hoppas jag att vi kan lyckas med det själva också, haha!..
i galoppen jobbade vi mycket med att jag ska orka sitta emot. kalle vill gärna galoppera mig ur sadeln och bestämma helt och hållet själv... men det får han ju inte! fick till riktigt fint galopparbete sen..
mot slutet jobbade vi lite smått med ökad steglängd, som är vårt allra svagaste kort. men även där fick vi till det stundtals. det är mycket att jobba på men vi kämpar vidare :)
kalle var hur svettig som helst, var varmt redan kl. 9 när vi började träningen. så det blev svampa av ordentligt, stretcha och sen stå inne och mumsa mat en stund :)
sååå kul är det att träna !
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Anna

Sv: Många tankar kring Turbo, jobbiga tankar. Som jag egentligen inte ska tänka på :p.Men det beror nog på vilken häst med. Turbo är lite bred framtill med. Men kan ha varit nå knas med just det täcket jag fick. Sen så var det kanske 5-7år sedan så dom har nog gjorts om endel :p

2012-05-26 @ 12:46:42
URL: http://annaakerman.bloggplatsen.se
Postat av: sussi

ni va så duktiga så =)

kul att du är nöjd, de är ja oxå :)

2012-05-26 @ 17:14:40
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Amanda

Att trana ar alltid roligt! :)

2012-05-26 @ 21:36:08
URL: http://lifeofshowjumping.com
Postat av: Erika

Va kul att träna. :)

2012-05-28 @ 10:43:13
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0