knäpp matte.

idag tyckte nog kalle att jag både var världens bästa matte, och världens knäppaste matte.
var ute på promenad med kallebingen idag. och på väg hem så stannade vi till vid anläggningen så kalle fick äta gräs. och vad han ååååt!! haha, han var så nöjd. men han var ju också duktig, hjälpte till att klippa gräset ju. sötbus!
tillbaka i stallet så började jag joxa med att mäta vinkel på hans rygg; vid manken, mitten av sadelläget och vid sista revbenet. och så mätte jag även hur pass svängd ryggen var från 3 fingrar bakom bogblad till sista revbenet. till min hjälp hade jag en bit ståltråd som jag formade efter kalle, som jag sedan ritade av på papper. kalle tyckte jag var världens konstigaste som höll på och joxade på hans rygg fram och tillbaka ;)
imorgon ska vi nog till lokala ridsportbutiken och se om de har några sadlar hemma som kan passa ett styck kalle!
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Erika

Hoppas du kan hitta en passande sadel :)

2012-07-10 @ 22:13:40
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Michaela

usch vad det är jobbigt när sadlarna inte passar som dom ska! hoppas det löser sej!

sv: ja, jag flyttade ju shalle till ett annat bete och nu är han tillbaka på det gamla betet igen i två veckor sen ska han åka iväg till nya stället igen ett tag. Kistiga ligger typ vid eneryda så det är ju inte så långt! det är sjukt roligt du skulle vara med =) det finns nog platser kvar om du skulle vilja prova :D man får ha hästen där i en liten hage över natten och så kan man antingen campa eller välja att åka hem. man kan ju välja att vara med bara en av dagarna också men då blir man utanför tävlingen

Svar: sv: men eneryda känns som de är aplångt till? eller? hur lång tid tar de och köra dit? och hur lång tid tar det till ditt vanliga stall? :)
kanske är jag bortskämd som har 6 minuter till stallet... :)
fridan

2012-07-11 @ 09:45:14
URL: http://shalim.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0