en presentation.

jag har en del nya läsare nu, och en av dem bad mig att presentera mig lite så det tänkte jag göra i det här inlägget :)
jag som driver bloggen heter frida. jag är 26 år och bor utanför växjö i småland tillsammans med min pojkvän. för ungefär 5 år sedan hittade jag min barndoms drömhäst. kaloescha. och nu har jag haft honom i snart 5 år. och det har varit de bästa åren någonsin!
kaloescha, eller kalle som han kallas till vardags, är en häst med mycket livsglädje, bus och energi. inget förvånar mig längre när det gäller kalle, han får mig bara att skratta varje dag åt alla hans tokigheter.
förutom att bara ha det toppen tillsammans så har vi en del tävlingar både bakom och framför oss. vi har så smått börjat oss på msv c-programmen i dressyr och det var något jag inte hade en tanke på när jag svarade på annonsen om kalle våren 2007. men tänk så bra det blev :)
kalle fyller i år hela 20 år, men i sinnet är han fortfarande unghäst. det är få som tror mig när jag berättar hans ålder, det är flera på tävlingsplatser som frågat om han är unghäst när han bockar fram på framridningen till en dressyrtävling :P
för alltid ska vi vara tillsammans, min älskade kallebus och jag, vi är liksom meant to be!
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Lovisa

Gud så fin häst!!:) Var med i våran bloggtävling vi har på våran blogg http://stallbernhardsro.blogg.se/2012/february/bloggtavling-1.html

2012-02-13 @ 19:20:06
URL: http://stallbernhardsro.blogg.se/
Postat av: sara

Åhh så fina ni är :) har du nån fråga till mig,om oss eller nåt annat..behöver lite o blogga om ;)

2012-02-13 @ 21:19:02
URL: http://swipt.blogg.se/
Postat av: Sara

Jobbar nu som personlig assistent men är USKA i botten :)

2012-02-14 @ 09:01:11
URL: http://swipt.blogg.se/
Postat av: Jenny

Oj, jag trodde verkligen inte att han var så pass gammal :p

Men min lille herre är ju 21 i år och hur pigg och fräsh som helst - det kanske är sådana som våra hästar som ligger bakom talesättet "det är ingen ålder på en häst"..? :)

2012-02-14 @ 22:25:59
URL: http://jav.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0