imorgon.

ni som följt min blogg ett tag vet ju att vi haft stora sadelproblem sedan mitten av sommaren. vi har testat och testat en massa sadlar då kalle fick ont i ryggen av nuvarande. tanken att sadeln kanske skulle passa om den var bredare tänkte vi aldrig ens då. men efter att ha testat och testat och ingen sadeln följde kalles rygg så gjordes mallar av kalles rygg på olika håll. och döm av min förvåning när jag testade mallen av kalle mot min sadel som gav tryck och den följde ryggen precis. 
 
så då blev helt enkelt planen att bredda den genom omvärmning och den lämnades till charlies. när den kom tillbaka var den tyvärr inte tillräckligt bred ändå; det behövdes en så kallad "dubbelvärmning" som de kallade det i butiken; maxbreddning. då upptäckte jag också att stigläderskrämpan (eller vad det heter, där man hänger på stiglädrena i sadeln) hade lossnat från sadeln. 
 
ringde charlies som ringde globus och de ville verkligen ha in sadeln för sådant ska inte kunna hända sa de. kort och gott; i söndags körde vi upp till jönköping och lämnade in sadeln (jag var jättesjuk och låg dubbelvikt i passagerarsätet). sadeln skickades till globus och idag fick jag beskedet att den inte kan lagas och jag ska få en ny.
 
charlies hade en hemma i rätt sitsstorlek och färg som de satte i omvärmingsmaskinen direkt för att bredda. 
så imorgon eftermiddag/kväll så kan jag hämta en ny sadel. likadan som tidigare alltså, men förhoppningsvis hel och förhoppningsvis nu tillräckligt bred :) 
 
så ja, nu hoppas jag verkligen stenhååååårt!

hoppas ni orkat läsa men då bloggningen varit bristfällig nu länge så kanske ni orkar ;)
 
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Erika

Va skönt att du får en ny sadel. :)
Att de står för de nu när din gick sönder.

SV
Skulle verkligen behöva en sån gjord till Raski.
Måste verkligen se över mina utgifter längre fram.
Kommer ju inte kunna träna lika mycket i vinter så en sån gjord skulle nog underlätta eftersom hennes har en förmåga o åka fram när hon blir en aning rund om magen.

2012-08-29 @ 19:41:02
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Anna

Sv: Ja det känns fantastiskt kul att det har gått så här ra, hittills ;)
Och så himla skönt att du får hem en ny sadel, redan nu!!! Då hoppas jag ni kommer igång direkt med ridningen... tävlings-säsongen är ju inte över ännu :)

2012-08-29 @ 21:53:48
URL: http://dressyranna.blogg.se
Postat av: Emelie

Skönt att det snart är ordnat!! =) Men tycker det är väldigt skumt att inte sadelutprovaren kunde se att du inte behövde byta sadel, utan enbart behöva bredda den..?

2012-08-29 @ 23:10:14
URL: http://semlur.blogg.se
Postat av: Pillan

Sv; Ja han var verkligen jättebra live, riktigt cool är han :)

HÄRLIGT!!!! Med sadeln, äntligen kan ni komma igång ordentligt.. :) Hoppas att den kommer snart & att den passar perfekt!!

2012-08-30 @ 00:12:00
URL: http://pillllans.bloggplatsen.se
Postat av: Anna S

Skönt att det äntligen verkar lösa sig med sadel till er! :D

2012-08-31 @ 10:07:48
URL: http://missbelinda.blogg.se

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0