släktforskat

har suttit och släktforskat lite om kalleman. han är som kanske inte alla vet av rasen KWPN, Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland, det vill säga en holländsk ras.

han exporterades till sverige när han var omkring 7 år.

nu har jag släktforskat lite och hittat att han har två halvsyskon (samma pappa). hans mamma fick bara en fölbäbis och det var alltså kalle.

en halvsyster - FLEUR
en halvbror - OCTROOI

tycker släktforskning är spännande, men lite knepigare är det när man inte har en häst med svensk stam att hitta fakta...

har ni släktforskat något om era pållsingar?


kalles pappa resp kalles farfar


och så kalle själv :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Johanna

det enda jag har gjort är att kolla bilder på hans föräldrar, och alla andra i hans släkt. Och alla andra föl från hans pappa! :)

2012-04-10 @ 14:46:43
URL: http://ujohanna.blogg.se/
Postat av: kajsa

Jag har släktforskat lite om hästarna jag rider :) Roligast var att släktforska om lilla Pingu, hans mamma var nämligen en vildhäst innan, fanns mycket spännande :D



Lancers mamma fick också bara ett föl, och det var ju Lancer, och hans mamma står i vårat stall hihi :) Lancer har typ 260 halvsyskon(samma pappa)! Ett av hans halvsyskon står också i vårat stall, så det är lite kul :D Och både Lancer, Daphne(som halvsyskonet heter) Och Lancers mamma är egna uppfödningar av han om äger gården!

2012-04-13 @ 01:12:33
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0