UNDERBART.

åh vilken härlig tur vi hade igår. blev en tur i fina bokskogen en bit från stallet tillsammans med 2 andra som står i samma stall och deras fuxston. jag hoppades väl att kalle skulle va macho och gå först och va modig. men han började redan efter 100 meter att backa och ha sig för asfalten var mörk på vissa ställen för att det hade regnat........ suck :P

sen fortsatte turen med att kalle tog täten och hoppade och studsade för precis allt och lite till. sötbusen, han var så glad att få komma ut i skogen.

när man rider till bokskogen ska man passera en bro i trä. alltså en större som bilar kör på. men denna uppfattas ofta som farlig. igår var det full aktivitet där och det var väldigt vågigt i sjön vilket gjorde bron snäppet farligare. de två andra hoppade av och ledde sina hästar över bron. det blev lite kaos med hästar som hoppade hit och dit men kalle tog sig fint över även om han var väldigt spänd.

väl inne i bokskogen blev det långa travsträckor på de mjuka vägarna. vi avslutade också med en kort galopp där kalle tog täten. finaste busen. alla hästarna verkade nöjda sen :)

idag blir det ett sista dressyrtrimpass inför morgondagens tävling. och ja, ni vet ju redan hur nervös jag är!

 bild lånad från google.
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Erika

Bus kalle. ;)

Men sån där bro är riktigt läskiga, haha.

Har ridit/gått över sån förut också.

Hästarna ogillade de massor, men dom gick över.

Tur de är staket på sidorna på den i alla fall :P

SV:

Ja Raski är super duktig. :)

Helt otroligt för o va 3 år gammal o de går så här bra.Grim hoppas jag nu på o visa ingen hälta, eller mindre hälta.

För då slipper vi åka till klinik!

Vore skönt o slippa faktiskt.

2011-05-14 @ 09:24:55
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Åh bokskogar är ju för härliga! Var har bara massa barrskog :(

2011-05-14 @ 10:01:36
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha tokiga kalle! :D Lycka till på gävlingen!!sv: Jodå nu går Chanel utan grimma i hagen =) Men vi flyttade ju endast några dagar här nyligen, och i det stallet var de tvungna att ha grimma i hagen och den fick hon skavsår av, bytte såklart grimma då. Nu är det läkt, så det endast som saknas är pälsen där. Men vågar ändå inte riktigt sätta på nosgrimman än för då kanske det skaver lättare eller något när pälsen är borta..? haha

2011-05-14 @ 11:32:51
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Fia

Oh! Skulle också vilja ha bokskog! Här finns bara tät, tät gran skog och där den inte är så tät att man blir helt uppriven av grenarna så är det jätteojämnt eller sunkigt.. Sjömarken gör skäl för sitt namn kan man väl säga..

2011-05-14 @ 12:20:57
URL: http://melfis.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

Åh, bokskogar är det bästa som finns! När jag var i skåne som jag är varje sommar rider jag islandshästar där och då rider vi i bokskogar. Älskar det verkligen, önskar jag hade det här hemma med!

2011-05-14 @ 12:43:35
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0