knoppar.

på söndag är det ju tävling igen och som alltid på dressyrtävling så är det ju knoppar som gäller. tycker att man ska sätta upp manen vid dressyr, alltid. även luggen! ser snyggast ut och är lättare att se hästen :)

meeeen. vad tycker ni angående färgen på gummibanden? ska de vara diskreta och smälta in i manen (alltså svarta gummiband till svart man) eller ska man markera att det är gummiband (med vita gummiband till svarta man)?? vad tycker ni? :)

när jag var yngre körde vi alltid med vita gummiband på svart man. nu har jag bytt till svarta, mest för att de inte fanns annat än svarta silikonband när jag köpte dom. men nu har jag i både svart och vitt så ;)

vad tycker ni?

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Kan vara snygga med vita om man verkligen har en svart man.. Annars är det bäst att vara diskret :P

2011-05-11 @ 17:06:42
URL: http://cathie.se
Postat av: Alexandra

Svart tycker jag :P Klassiskt fint och stilrent :).. Men de är ju en smaksak och jag har inte knoppat eller ridit dressyr på 10 år så jag har väl inte så mycke att komma med! hahaHoppas allt går bra :D..

2011-05-11 @ 18:12:14
URL: http://viggenochjag.blogg.se/
Postat av: Mela

Det beror på hur bra man är på att knoppa ;P Vitt är snyggt, men det måste vara precis jämt eftersom knopparna syns mycket mer då. Jag skulle nog köra på svart för det tycker jag nog ändå är snyggast, men vitt ser väldigt proffsigt om man kan göra det snyggt ;)

Annars gör jag hingstfläta och då är det alltid snyggast med tom i ton om det inte är nån rosett elr ngt sånt. (Som matchar schabraket såklart ;P)

2011-05-11 @ 19:46:10
URL: http://melfis.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vita snoddar älskar jag MEN de måste sitta i en rak linje och knopparna måste vara lika stora. Haha, lita skadad känner jag :P

2011-05-11 @ 19:49:42
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: jenny

alltid knoppat och med snoddar som smälter in :)

kan ju vara snyggt med vitt också, men som flera andra skriver så måste det ju vara helt perfekta knoppar för att det ska se bra ut :p

2011-05-12 @ 11:40:27
URL: http://jav.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0