knäckt idag...

idag så är det då äntligen dags. efter flera dagars (veckors??) försök att få en tid med kiropraktorn så är nu stunden kommen! han ringde och idag är det alltså dags. kl.16 blir det. spännande att se om han hittar något på kallebusbus! :)

skönt att få hästen genomgången i alla fall. men jag har faktiskt aldrig tittat när de utför kiropraktik så det kanske ser lite läskigt ut i och med att det är lite "våldsamt" ibland.

har ni bra/dåliga erfarenheter av kiropraktik? :) om han har tid över så ska han få ge mig en omgång med ;)

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Alexandra

Kiropraktik är superbra för hästarna =).. Vi går igenom våra travare med jämna mellanrum och ser skillanden ganska påtagligt.. =)..

Kram

2011-05-04 @ 12:18:35
URL: http://viggenochjag.blogg.se/
Postat av: Camilla

Aldrig heller sett kiropraktik i praktik

2011-05-04 @ 12:28:26
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Kk

Om dubvill veta vad jag tycker så tycker kg de bara är att slänga pengarna i sjön , att gå in med en klubba och trycka till en muskelger inget resultat men där emot om en kota är sne eller så är de en annan sak som Lisa säger dom kan inte dra loss en låsning på en sådan stor muskel som på en häst dom

Ställer à Hasse sa att han hade låsningar på har alla hästar mer eller mindre som går till han :) bättre med massage och laser ir biolight eller nått för de ger resultat ! :)

2011-05-07 @ 12:21:09
URL: http://karoliinakarlsson.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0