visst är det typiskt?

usch, jag tycker det är såååå typiskt, att alltid när det är något med hästen, så har man sånt sjuuuukt ridsug :P idag skrittjobbade jag kalle lite på utebanan och det riktigt kliade i fingrarna att börja jobba mer!! men jag höll mig till skritt. kalle var pigg och glad och när de andra på banan fick trava och galoppera blev han tokig och studsig och knasig :)

skönt är det i alla fall att kalle verkar må fint. sprutningen gick bra idag, tack vare ulrika. kalle är så snäll så i alla fall, så det är skönt! kunde tvätta såret riiiktigt ordentligt idag med, härligt! pauline kollade till såret innan jag kom ut med :)

ikväll såg såret väldigt fint ut, inte mycket var alls. skönt, skönt!

längtar redan tills imorrn när jag ska till stallet hihi. men först får jag klara av en dag i skolan!

vad gör ni ikväll?

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Anonym

sv. Nej, Prinsen står inte i vårt stall just nu på nätterna eftersom vi bara har två boxar. Men det är nästan bara 200 m dit bort.Jag har provat. Det fäster jätte bra på läder! Om du pånminner mig snart igen så ska jag kolla upp vart man kan köpa det!

2011-03-20 @ 20:50:17
Postat av: Camilla

Sv: Haha, ja de är riktiga trotjänare,går inte sönder i första taget inte :PPrecis. Som med min förra som jag lämnade in på lagning tre gånger på bara några månader, då måste ju problemet vara löst lättast genom att ge mig en ny :STycker det är finare när man ser hästens fina huvud :P

2011-03-20 @ 20:51:00
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Matilda

Söt!!SV: Tycker jag =) Var bor du??

2011-03-20 @ 21:11:03
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Erika

SV:

Ja just denna bit var mjuk och fin. :)

Så de gick även trava hur bra som helst där.Där i mot skulle vi gå över vägen, o komma till nästa rack sträcka.Men där var de massa snö.

Och hon får ju små styltor, då hon inte har snö sulor.

Så vända o tömkörde på samma väg hela tiden, men fungerade de också. :)

2011-03-20 @ 21:11:19
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: jenny

åh, skönt med folk omkring en som kan hjälpa till när man inte "rår med" nåt själv :)vi hade ett superpass, har ingen aning om hur det såg ut, har inte sett filmen än, men känslan var grym!vårt stall är som uppdelat i två, det "nedre" är rött och det "övre" där datte står har vita och gröna väggar, och så är boxarna omålade, de är så pass nya att det fortfarande ser fräscht ut - supermysigt stall :)

2011-03-20 @ 21:13:50
URL: http://jav.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag har sett hockey och städat lite :)Svar: Låter bra :D haha, jo det är härligt på nåt sätt, men det medför mycket extra arbete för att selarna ska hålla ;) sen är det rätt mycket remmar och sånt på en travsele som är jobbiga att smörja ;)

2011-03-20 @ 21:23:55
URL: http://travgalen.se
Postat av: Lovisa

sv; På bilderna har jag precis ridit ut från gården, så där är det asfalt :) Men sedan red vi in i skogen på en grusväg, eller ja, snö-väg :P hahaaha, men det är ju jättebra! :)brukar vara så när puss är halt med, det är då man vaerkligen vill ridaaaa! ;P

2011-03-20 @ 21:29:32
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Jessica

När man inte kan/får rida det är då man vill det som mest, typiskt, ja!!! Meeeen skönt att det inte var nnågot allvarligt och att det redan börjar bli bättre! Snart är ni på banan igen, du och Kallemannen :D Jobbar du tisdag/onsdag kväll denna vecka?

2011-03-20 @ 22:54:39
URL: http://nordsvenskaoden.blogg.se/
Postat av: Tuva

Haha eller hur? Visst är det ALLTID så? xD

2011-03-20 @ 23:07:17
URL: http://tuvat.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ja de är jobbigt men lite bättre idag :)2011-03-21 @ 07:41:22
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0