upptaget!

ja, idag är det upptaget på anläggningen... fram till kanske kl.15 i alla fall! så det blir kväll i stallet idag igen. men jag gillar det, mysigt att vara i stallet på kvällen :)

anledningen till att det är upptaget är att det är ponnyhoppning div 1 där idag. så det kommer vara full aktivitet. och båda ridhusen och båda utebanorna kommer stå till förfogande för ryttarna. såg banan igår, såg rolig ut! och lite lagom höjd haha, ja lite lågt kanske men ändå :)

idag har jag bara en att motionera med, så då kan det bli ett riktigt vettigt pass med! jag funderar dock på att tömköra, det var ett tag sen nu :) men det beror på hur pigg kalle verkar vara.

vad gör ni idag?


skulle ju egentligen ha varit på lokal tävling idag, men fick stryka mig pga karenstiden. skulle tävlat här där denna bilden är tagen!

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Malin

Fin header!

2011-03-27 @ 10:06:47
URL: http://malinottenback.blogg.se/
Postat av: Elin

SV: ja det är jätte skoj :Dhmm.. menar du ridkolehästarna på JFK? :) asså.. När jag skrev släppte in och ut hästar menade jag att de kanske va typ 1-2 hästar som skulle gå lektion mellan 12-14 kanske och sen ut igen ;) så dom liksom går inte för dagen då!

2011-03-27 @ 10:39:38
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: emelie

Sv; haha tack :D Man kan gå in på http://cameroid.com/ så kan man välja olika effekter och ta kort med webbkameran :)

2011-03-27 @ 10:57:45
URL: http://emelieofanny.blogg.se/
Postat av: jenny

Sushi blev masserad igår så hon ska vila några dagar så det blir ingen ridning, Fiona ska köras. Har massa skolarbeten som jag behöver ta tag i , kuuuuuuuuuuul

2011-03-27 @ 11:51:21
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0