upp som en sol...

... och ner som en pangkaka!

i tisdags skrev jag om vilket toppenpass kalle och jag hade på utebanan. idag var det inte lika härligt pass. kalle och jag var inte riktigt överens om någonting idag haha! i alla fall inte i högervarvet! i högervarvet ville kalle nämligen helst inte göra någonting alls, förutom springa fort framåt :P

men det är i alla fall toppenhärligt att det är ridbart ute, så det får jag vara glad för! och givetvis kan det inte gå bra varje dag :) man måste ha sina dalar också, för att kunna njuta av topparna :)

tvättat såret riktigt ordentligt också. såg mycket finare ut idag dock. så får se hur det ser ut imorrn, bad jeanetta tvätta ikväll med :)

och det är lyxigt och knasigt och galet att va hemma "så här tidigt". hihi. (jag kunde varit hemma 18:30 typ men stannade hos mina föräldrar en sväng)

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Tuva

Awww sötish :(

Men som du säger, vissa dagar går det jättebra och andra BAJS :D <3

2011-03-16 @ 20:18:16
URL: http://tuvat.blogg.se/
Postat av: Elin

SV: ja dom va verkligen jätte goda :) dock väldigt mättande och lite väl mkt utan grödde eller nått som bröt chokladsmaken :)

2011-03-16 @ 20:45:04
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Erika

De går upp och ner med hästarna.

Därför får man passa på o njuta när de går som bäst. :)SV:

Ja, otroligt kul var de. :)

Hade vela ha de på film, som bevis haha.

Men man kan ju inte begära att alla ska kunna ställa upp samtidigt.Nu hade jag ju sån tur att Dijana jobba idag, och var så otroligt snäll o ville hjälpa mig när hon slutade. :)2011-03-16 @ 20:52:38
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Mela

Låtsas som att inget hänt och rid vidare på känslan från i tisdags! :D Alt ignorera det som gick dåligt och koncentrera dig på det som gick bra.2011-03-16 @ 21:01:47
URL: http://melfis.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m

Det gick jättebra faktiskt! :) Finns en liten film i bloggen!De från Ungern hittar hon på en annonssida! Typ deras version av buke, tyvärr har jag ingen adress till sidan men de kanske går att googla fram? :)

2011-03-17 @ 06:59:19
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: sussi

hehe... såg att ni inte va riktigt överrens, kastade ett öga på er till å från ;) Bus Kalle såg toktaggad ut i vissa lägen med mkt spring i benen.. Men du har så rätt för å verkligen uppskatta de bra passen så måste man ha så där pass ibland.

Hoppas att såret läker vet du va han gjort? ett sånt udda ställe å få ett sår på

2011-03-17 @ 09:10:32
URL: http://siouxzie.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0