som dag och natt.

idag har jag spenderat måååånga timmar i stallet. stod och tittade på hästarna i hagen ett tag. unghästarna busade massor. kalle var också jättebusig och gjorde alla olika hopp och skutt och kicksparkar han kunde i ett desperat försök att få igång citrin. citrin bara tittade på kalle och såg ut att säga typ "Vaaaaaa?"

gick bra att spruta kalle idag, ulrika gjorde det idag med. han var liite spänd men han står så snällt. såret var myyycket finare idag, hade inte varat alls, bara sårvätska och sånt och det kommer det ju fortsätta komma eftersom såret är så pass djupt. kalle är så snäll när jag tvättar såret.

hade ju också 2 hästar att fixa hos och motionera idag. började med herr citrin. för hans del var tanken lite lösgörande skrittarbete på stora utebanan och även jogga lite lätt. passet gick okej, han var ganska stel vilket givetvis är förståeligt då han vilat i 2 veckor typ... men lossnade lite iaf :) han var dock ganska seg så fick använda mycket ben!

kalle och citrin är  såååå olika. citrin är liten, nätt och lugnet själv. kalle är stor, bastant och enligt honom är livet en fest, aldrig lugnt :P

för kalles del blev det liknande pass. lösgörande arbete i skritten med öppnor, slutor, skänkelvikningar, växlande mellan öppna och förvänd sluta, bakdelsvändningar... han kändes väldigt mjuk och fin redan från början. härlig energi och elasticitet. idag fick kalle också jogga litegrann. han tyckte det var jättefestligt och hade riktigt härlig energi i traven. bra påskjut och mjuk härlig mun och allt var bara härligt! kalle var så nöjd sen så!

imorgon är sista dagen med pencillin och antiinflammatoriskt, skönt !!!

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Matilda

Det är så roligt att se hästarna busa xDSV: Hehe Tack!

2011-03-22 @ 07:46:02
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0