en bra idé!

tyckte detta var en bra och kul idé faktiskt. smålands ridsportförbund gör mycket kul tycker jag nu :P de var ju dom som anordnade den här programridningen med msv-domare som vi deltog i :)

Vad kännetecknar en bra tävlingsplats?

Det vill Smålands Ridsportförbund ta reda på, och har därför tagit fram en enkät som ska genomföras på tävlingsplatserna i Småland under april och maj.

Smålands Ridsportförbund har konstaterat att antalet starter har gått ner under det senaste året, särskilt på hopptävlingar för ponny. Man vill nu undersöka vad tävlingsryttarna prioriterar i sina val av tävlingsplats, då vissa arrangörer alltid har stora startfält medan andra tvingas ställa in.

Enkäterna, som är till för att arrangörerna ska få veta vad tävlingsryttarna tycker, ska delas ut på ett flertal tävlingar under april och maj och därefter sammanställas under sommaren.
Smålands distrikt planerar sedan att anordna föreläsningar vars tema styrs av enkätsvaren, för att hjälpa arrangörerna att förbättra det som enligt ryttarna brister idag.

från tidningen ridsport

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Bea - Dressyrryttare

sv; Ja, toppen! Bara några soliga dagar kvar så blir det nog bra! :)

Vi har 6 minuters bilväg till ridhus, så det har vi använt flitigt nu i vintras hehe :DJa, hoppning är jag lite för feg för :P

2011-03-24 @ 17:22:43
URL: http://besah.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0