resultatet hos farbror veterinär.

eller ja, veterinären var faktiskt kvinnlig :P men iaf. blev så klart tokvarmt när vi skulle köra till kliniken. kallestackarn svettades som en gris :( så fick svalka honom när vi kom fram...
undersökningen började med att veterinären lyssnade på hjärta och lungor. kalle var spänd som en stålfjäder. de fick satte en påse på nosen på honom för att han skulle dra djupa andetag. lungorna och hjärtat var jättebra.
då var det dags för det läskiga; endoskopi. det innebär att man halar ner en kamera genom näsborren på hästen och filmar nere i halsen. nu klarade jag inte hålla kalle mer för jag blev helt svimfärdig hih. tur sambon kunde ta över och hålla en drogad kalle.
även nere i halsen var allt fint. det såg jättebra ut och veterinären sa ungefär att "han borde inte hosta". han var ju också torr och fin i näsborrar osv, precis som han varit hela tiden.
veterinären skickar iaf iväg lite "slem" på analys så får vi se sen. hon tyckte han var jättefin och blev också hon paff när jag berättade hans ålder ;)
så nu är det bara att vänta några dagar på provsvaret...
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: sussi

svårt... alltså man ser ju helst att de hittar ngt litet å behandla.. känns ju bra när de inte gör de men man undrar ju då å så... jobbigt å vänta på provsvaren.. urk...

2011-06-09 @ 10:04:00
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Elin

Förstår att du blev svimmfärdig, hade jag med blivit. Usch!

konstigt att dom inte hittade nått, man vill ju häldre veta vad det är en att få ett svar- Vi vet inte rikgti vad det kan bero på. För man vet ju att det är nått fel.

Hoppas du får svar från testet snart :)sV: hahahha nej :o Jag har nog missat nått väldigt stor, Har dom haft öppet länge? (a)

2011-06-09 @ 11:12:54
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: jessica

sv; Ja :) SONY DSLR-A390 fotar ja med :)

2011-06-09 @ 12:08:05
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Hoppas nu de inte är något speciellt.

Kanske på ett sätt bra om dom hittar något, för då vet du anledningen till hosten o då går de säkert behandla.Annars är de ju underligt varför han hostat så mycket.

Men hoppas på de bästa för hans skull :)

2011-06-09 @ 12:08:20
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Väldigt mysko! C:s häst tunga svullnade av okänd anledning upp och han började hosta massor. Gick igenom samma procedur som ni men de hittade noll! Tog blod och slem prover så får vi se vad det va

2011-06-09 @ 14:45:41
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: SAmbon

haha "sambon"

2011-06-10 @ 13:08:08

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0