tävlingen idag.

först och främst.. vad hände med vädret idag!?!?! vi hade rustat oss för regn och rusk men istället så var det 25 plus och gassande sol :O tur för frussi att hon hade shorts med sig iaf. tack förresten bästaste frussi för all hjälp idag! allt gick super, lastning, fix inför starterna osv osv.

i första klassen LB:3 var kalle sååå seg. jag drev och drev men inget hände. han gillar inte riktigt värmen, vännen. men han gjorde det han skulle i programmet i alla fall och vi red ihop 62 % så får vara hyfsat nöjd ändå. det roliga var i första travvolten då det låg en skithög där och kalle är lite sådär fin i kanten och vill inte gärna kliva i skiten så han typ hoppade över haha. ni kommer få se i filmen ;) 

andra klassen skulle vi starta 4 (!!!) timmar senare då det var megamassa starter. jag noterade några strykningar och frågade om jag fick hoppa upp i startlistan då kalle inte gärna står i transporten. och det gick bra så jag fick i alla fall starta 1 timme och 45 minuter tidigare än jag skulle :) skööönt. mellan klasserna stod kalle i skuggan och käkade gräs så han var nog hyfsat nöjd ändå ;)

i LA:3 var kalle lite mer framåt tycker jag och det hände mer saker när jag drev. dock tyckte den nya domaren att ALLT var dåligt förutom första uppridningen, haha. menmen, man kan inte alltid tycka samma. kalle blev kanske nååågot låg i formen ibland i programmet men ja, jag är nöjd med kalle men mindre nöjd med procenten. 58 % fick vi här.

filmer kommer från båda klasserna :)

ooooch min dator vill inte lägga in nån bild här :P
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Erika

huvudsaken är ju att du är nöjd. :)

Ser fram i mot o se filmen.

2011-07-31 @ 20:19:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0