dag 15 - något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

oj, det här var en tricky one... det finns så mycket som jag är stolt över som kalle gjort och som vi gjort tillsammans helt enkelt. jag är stolt över kalle varje dag!

men det jag är mest stolt över är nog ändå kort och gott att vi, tillsammans med min dressyrtränares hjälp, lyckats få fram en ordentlig trav på honom!

eftersom kalle är hopphäst och gått som hopphäst hela sitt liv så har ju alltid galoppen varit den viktigaste gångarten. så är det ju, en hopphäst med en dålig galopp är mycket mycket värre än en hopphäst med dålig trav.
så kalle har alltid haft en kort trav, "ponnytrav" som jag brukar säga. han rör sig med små små steg utan någon vila på steget  och när man drev på honom för att han skulle länga så pinnade han bara på ännu snabbare med benen.

men nu har vi kämpat, tränat, jobbat och svettats. och kalle har faktiskt en riktigt okej trav nu! det är underbart faktiskt. att vi inte hittat nån riktigt passande sadel heller gör det ju förstås svårare. men nu när vi HAR det så är jag jättepositiv till framtiden :)

i år ska vi ut och visa dom på dressyrbanorna och göra det ännu bättre än förra året, som också var en toppenår!


älskar denna bilden, detta steg fanns inte alls förr...
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Emelie

sv: Tack för tipset! :) Chanel var kräsen när hon kom, då åt hon knappt något nytt. Men nu äter hon allt jag ger henne så jag tror det beteendet har försvunnit :p



Vet du vad det är för skillnad på lucern strån och pellets? Eller är det ingen mer skillnad förutom vilken form de är i?

2011-01-13 @ 14:07:40
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Maria Granberg

Ser jättefin ut :)

2011-01-15 @ 23:52:39
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/
Postat av: jenny

Underbar bild!

2011-01-25 @ 09:54:23
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0