vi utmanar !

åh vilken underbar morgon jag hade i stallet idag! kom ut där vid 9. började med att mocka och fixa mat till kalle. sen tog jag tag i ett stort projekt: MINA SKÅP! kan säga att det var fullt kaos därinne :P grejer intryckta överallt som ramlade ut när man öppnade dörren. och bara oreda liksom! jag ångrar såhär i efterhand att jag varken tog före eller efterbilder. får göra det nästa gång, lär väl bli stökigt snart igen :p

la upp täcken som inte används nu på vintern i plastbackarna uppepå skåpen. sorterade schbraken till dressyr- respektive hoppsadeln. la ner saker i plastbackar. blev riktigt fin! SLÄNGDE en hel del grejer med, som ett par tyglar och en longerlina som hade tappat haken. :)

när skåpen var städade så plockade jag in kalle och gjorde i ordning honom för en barbackatur. vi utmanade oss själva idag genom att INTE ta vår barbackarunda (rider alltid bara en speciell runda barbacka där man enbart rider i skogen och inte kan träffa på bilar osv) och vi begav oss ut på asfaltsvägen i trafiken. kalle var lite tittig och knasig när vi kom till anläggningen men gick ändå bra. när vi hade passerat anläggningen så kom 2 av ridklubbens ridlärare skrittande bakom. kalle tyckte de var TOKFARLIGA och gjorde en helomvändning för att kolla så det inte var sabeltantade tigrar de satt på :P sen lät jag dom skritta ifatt så skrittade de bakom oss istället

när de hade vänt fortsatte kalle och jag in i skogen. kunde dock inte skritta så långt för det var isgata :( på väg tillbaks så red vi förbi en hage med hästar. de hade slut på vatten så en av hästarna sparkade runt vattenbaljan som för att visa att den var slut. detta var LIVSFARLIGT tyckte kalle så han kastade sig iväg i full galopp. men jag lyckades hänga kvar och stoppa honom, satt där helt avslappnad på lång tygel så var inte riktigt beredd kan jag säga :D

sen skrittade vi på lång tygel lugnt och sansat hem, myspys!


sooool idag med! fina kallebus!
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Jessica josefsson

ser ut som han njuter ;)

sv; ja och vi tkr den ligger bra så de blir nog at köpa den :)

2011-02-20 @ 17:04:18
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: sussi

tack ... =)

näe va lungt å sansat har bara haft en softis fm...

haha... Tok Kalle han är då för söööööt =)

2011-02-20 @ 17:07:04
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Jessica

Myyysigt, Oden och jag har också ridit barbacka (som vanligt, haha)!sv; det är en svart sadel, jag gillar den tokmycket! Ska in redan i morgon och köpa den!!

2011-02-20 @ 19:02:06
URL: http://nordsvenskaoden.blogg.se/
Postat av: Fia

Myspys att rida barbacka :)sv: Konstigt..Jaa, våra gör det iaf. :)

2011-02-20 @ 20:11:45
URL: http://melfis.blogg.se/
Postat av: Bonnie

Mysigt:)

2011-02-20 @ 21:06:48
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; tack! aha vad jobbigt :(

2011-02-20 @ 21:07:52
Postat av: Erika

Härligt med sol! :D Flyktinstinkten är inte att leka med ;)

2011-02-20 @ 21:20:51
URL: http://ettahnia.blogg.se/
Postat av: Matilda&Vicky

Åh så fin han är =D

2011-02-20 @ 21:37:11
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: linnea

Haha det kanske är vanligt med att man bara har säkra turer när man rider barbacka? Jag har vissa ställen jag rider på då med.

Men ibland flyttar man gränserna och känner sig lite extra modig! :DÄr den där bilden från idag?!?! Har ni skickat hit all snö eller?

2011-02-20 @ 23:47:37
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Tuva

Hihi, söt bild! Vill kunna RIDA :(Sv: Ok! :) Jag brukar knoppa manen, men får träna mer på löpande spansk eftersom Zeb har rätt bra man till det ;) Svansen brukar bli inbakad och pannluggen ibland en knopp och ibland inbakad :DVad gör du då?

2011-02-21 @ 00:59:11
URL: http://tuvat.blogg.se/
Postat av: carro

Sv: Ja jag ramlade av när vi hoppade. Vi skulle hoppa vattenmatta för första gången.. hehe. han var lite skeptisk kan man väl sammanfatta det med. Hoppade dock över, men vääääldigt tveksamt och väääldigt stort ;) Så det blev dramatiskt med ambulansfärd och hela köret.. Inga allvarligare skador som tur var dock! Mest ont i ryggen nu! Men det blir bättre :)Hur gick det när du ramlade av då ?:O

2011-02-21 @ 07:20:30
URL: http://cherrybabe.blogg.se/
Postat av: Frida

Oj vilken morgon, tur du satt kvar :pSv: Ja rosa pantern är jätte god :)stars and stripes är en shot som ska se ut som den amerikanska flaggan, först Grenadine (som är rödd) sen Bols Blue och sist grädde så lägger dom sej i lager. Jätte god är den :)

2011-02-21 @ 09:03:10
URL: http://fritzzjavel.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0