vi är så bra!

åh, jag blir så glad nu varje gång jag hoppar! det var länge sen vi hade något stopp nu och vi känner oss bättre och säkrare varje gång! eller jag i alla fall :) ihii!

idag hade vi satt upp ett titthinder med en grön matta, kalle tyckte den var konstig när jag gick för att låta honom kolla på den i framridningen. :)

och så hade vi en kombination med ett språng emellan, andra hindret en oxer.

när vi skulle hoppa titthindret första gången så kände jag att kalle stod emot lite men då drev jag bara framåt. då kände jag att han ville springa åt sidan men jag bara ramade in honom och vi kom över, alla gånger. inga stopp, weeei! jag är så nöjd :)

även kombinationen gick riktigt bra! vi hoppade upp till 90 cm och det kändes toppen! ingen tvekan varken från min eller kalles sida, härligt! vi är uppe på höjderna och det känns så bra! jag är inte rädd längre :) kalle var lite stark emellanåt dock så vi fick lite konstiga språng på första hindret i kombinationen för jag kunde inte lägga kalle som jag ville. dock löste vi det ändå och rev ju aldrig :)

wei wei wei, jag är så glaaaaaad :D


bilder från lokal hoppning 2008.
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Mikaela

Vad kul att du är så nöjd! :DSv: Haha, tack. ;) Jaa, verkligen, känner mig lite bortskämd med Ylvas och Kalles hinder där hemma, haha. ;)

2011-02-27 @ 19:56:55
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: Jessica

Härligt när man är så nöjd! =) Kul!Sv; jaaa vi är inne i en ganska bra period, idag var han dock ganska stark och samtidigt pigg, då blir det lite jobbigare att rida ordentligt! Men alla har vi ju våra dagar!

2011-02-27 @ 20:22:46
URL: http://nordsvenskaoden.blogg.se/
Postat av: Johanna

va härligt för er att det gick så bra :) alltid kul när det går bra :D

2011-02-27 @ 20:38:42
URL: http://lizzajohanna.blogg.se/
Postat av: Erika

Härligt! :D

Ända vägen till att bli säkrare är ju att hoppa, och hoppa.Kul att de gick så bra, över titt hindret också. :)

Ett bevis på att de går åt rätt håll.

2011-02-27 @ 20:41:48
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Elin

härligt att de gick så bra :D film?sV: tack så mycket :D hahah skojar du eller x) knäpp häst som inte förstår att han får springa av sig när man släpper han lös.. haha

2011-02-27 @ 21:09:02
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Jag vet ;o jag vet inte varför hon lade ner bloggen faktiskt, det var väl av något konstigt skäl ..Okej ;) jag bor också i Småland, fast i en liten håla som kallas Sävsjö, du har kanske hört det innan? Eller så har du det kanske inte .. :P

2011-02-27 @ 22:29:00
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Roligt att et går bra! :)Tombola har någon dipp nu då han är seg & trälig! Vet inte vad det är.. Han kanske är inne i en växtperiod eller så är han lite förkyld för snoret rinner lite när man rider!Han ska vila nu i två dagar sen får vi se hur han känns på hoppträningen på onsdag.. Förhoppningsvis är det bättre då :)

2011-02-27 @ 22:32:37
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Bebbaaan

Fin blogg!:) Och kul att det går bra för er ^_^

2011-02-27 @ 22:34:01
URL: http://bebbaaan.blogg.se/
Postat av: Tuva

Oh vad kuuuul!! :D Vill också hoppaaa :'(Hur stor är Kalle egentligen? :D

2011-02-27 @ 23:49:17
URL: http://tuvat.blogg.se/
Postat av: Emelie

Kul att ni börjar komma upp i höjderna igen! :D Hur kommer det sig att ni trappade ner på höjden? Inget illa menat alltså, lite nyfiken bara om det hänt något förut?sv: Ja men jag hade med mig min systemkamera också och den är inte direkt liten så fattar jag inte hur jag kunde ha missat den när den låg så fint i stallet redo för att ta en massa bilder? haha! Menmen, inte alltid hjärnan är med :)Ja det är jätte tråkigt att Chanel är halt :( Ska ringa veterinären imorgon, jag har trott att det ska gå över eftersom hon enbart är halt i traven på böjt spår. Syns inget på rakt spår. I galoppen ser hon bara stel ut och i skritten syns inget alls. + att hon är lycklig och glad i hagen och rejsar en del med Rune utan att det syns något alls och jag har heller inte hittat värme, puls eller svullnad någonstans och då har jag genomsökt Chanel ordentligt varje dag. Måste sitta långt inne någonstans i typ bogen..? Synd att de inte kan prata..

2011-02-27 @ 23:49:23
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fina ni är =D

2011-02-28 @ 09:59:54
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0