dagens ridpass!

idag så blev det äntligen lite dressyr för mig och kalleman. vi fick lite tips av madde som är medryttare på citrin att vi kunde rida på en av stubbåkrarna! så det gjorde vi :) jag har ju varit osäker på var man får och inte får rida, men madde hade frågat markägaren också :)

kalle var väldigt pigg idag , de var massor som spelade fotbollsgolf precis bredvid så det tyckte kalle var riktigt spännande och farligt förstås!

det som förstörde lite var att jag spände mig och blev ofokuserad på ridningen hela tiden när kalle snubblade och sådär på åkern. men mot slutet kunde jag slappna av lite mer i alla fall!

passet blev inget jättekrävande direkt. vi red lite skolor i traven, och lite sluta i galoppen också. och jobbade mycket  på att försöka få honom att lossna och slappna av! han var lite för koncentrerad på att hålla koll på alla fotbollar som flög ibland :P och då blev jag med okoncentrerad!

dessutom hade vi ju en fotograf med oss, vilket ibland kan göra en lite nervös :)

bilder från passet kommer i ett annat inlägg, har inte fått alla bilder ännu, blev en hel del! så håll ut lite till ;)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Mina

Sv: ja det var faktiskt riktigt intressant :D precis :D måste verkligen träna på att vara så oberoende av handen som det bara går, det är trots allt inte med den man ska rida, ju :D

2010-09-05 @ 20:59:08
URL: http://minacoxner.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0