såååå mysigt :)

igår så blev det alltså en tur i snön för kalle och mig. jag velade först om jag skulle ge mig ut, för jag hade inget sällskap. men sen gjorde jag det ändå :) och det ångrar jag INTE! det var sååå mysigt.

dock hade jag ju tagit med fel sorts batterier till min pannlampa :P så fick rida utan den, men snön lyste ju upp rätt mycket ändå så!

red upp i skogen och sen red jag i en av våra sommarhagar. kalle var pigg och taggad. han gick med låååånga kliv och fnös och hade öronen spetsade! så söt var han . travade på med långa kliv också och när vi skulle galoppera så bockade han fram :P han är allt bra söt, kallebus!

idag blir det nog en kortisrunda med kalle, ska på julbord med jobbet ikväll. slutar praktiken 12:30 och ska vara på lite förfest hos en jobbarkompis 16:30...

vad har ni för planer idag?


förra vintern...
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: hanna

det är faktiskt rätt mysigt med snö ibland :)

sv: tack :D desamma :D

2010-11-26 @ 10:10:27
URL: http://hannabresellss.blogg.se/
Postat av: emily

Mysigt! Jag försökte mig på en tur igår men den blev inte så mysig. Det har ju regnat så himla mkt här så alla ridvägar och typ allt annat var översvämmat så helt plötsligt kunde vi trampa rakt igenom snön och nästan helbada för att vi hamnade i värsta sjön. :/ Längtar tills den "riktiga" vintern och underlaget kommer.

2010-11-26 @ 11:37:32
URL: http://emiiily.blogspot.com

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0