så jäkla kul att RIDA!

igår hade jag ett sånt där härligt pass med kalleman. jag ville liksom aldrig sluta :) allt var kul!! och kalle kändes toppenfin trots att han bara skrittats för hand och uppsuttet på långa tyglar senaste 3-4 dagarna. toppen!

jag blir alltid extra ridsugen och lycklig när jag kan rida på stora utebanan också förstås! vilket jag gjorde igår kväll... och underlaget var faktiskt helt okej där då. varit mycket regn på sistone men nu hade banan torkat upp. det gillas :)

det blev mycket skolor; öppnor, slutor, skänkelvikningar. och kalle svarade fint på allt. vi lyckades till och med få till lite halvbra ökningar i traven (!!). och ni som följt min blogg ett tag vet nog att det är vår allra svagaste sida. kalle har liksom aldrig riktigt förstått det där :P han har bara pinnat på ännu snabbare istället för att länga på klivet. så det var en härlig känsla att få till igår!

kalle fick också bättre schvung och steg stundtals, han brukar aldrig få bra steg förutom med hoppsadeln för att han känt sig låst i dressyrsadlarna. men i denna verkade han nöjd och fick upp ryggen fint och jobbade.

ääääälskar verkligen såna här ridpass :D brukar ni med ha såna där ni aldrig vill sluta och bara sitter och njuter med ett leende på läpparna?


kallebus och jag på stora utebanan, men hoppsadeln på denna bilden :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: johanna

sv: jo jo :) jag hopptränar, promenader och så har de hagar som de är ute i :)

2010-11-16 @ 10:10:13
URL: http://miioominmiioo.blogg.se/
Postat av: Erika

Va härligt. :D

Roligt att du fick till ökningar i traven med.Såna ridpass är såna som stärker en, och då vill man bara ha mer mer o mer. :)2010-11-16 @ 12:59:10
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: sussi

då finnns de ju ingen anledn å klippa :)

lyckliga du..

härligt att de känns bra synd på trän imån vem rider i ditt ställe???

2010-11-16 @ 14:06:36
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Weei på sånna pass! :DTänkte bara fråga dug, visst har du ridit LB3 och LA3 ganska mycket? :) har du nåt bra typ typis som man kan tänka på när man rider dom? (jag vet ju mina egna i tex lb1 och la1), men jag har ju aldrig ridit något av dessa program, så tänkte att jag skulle fråga någpn som har det! :)ha det bra, kram!

2010-11-16 @ 14:11:56
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Freddi

*dig, tips

2010-11-16 @ 14:12:30
Postat av: jenny

jaa! helt underbart :)

vi hade en sån dag på dresyrtävligen för nån månad sedan, han gick så himla fint på framridningen att jag bara satt och log hela tiden - det är dom dagarna man förstår vad det är man strävar efter alla andra dagar :)

2010-11-16 @ 14:52:00
URL: http://jav.blogg.se/
Postat av: Elin

Va skoj att de gick så bra :DSv:han är ett arabiskt fullblod och 11 år gammal :D glömde om du frågade hur hög han är men i alla fall så är han158 cm :)

2010-11-16 @ 16:01:10
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Vad kuuul! :DSv: Hahaha, ja, visst kan man bara skratta, det är så löjligt. :P

2010-11-16 @ 17:47:14
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0