hästarna och jag.

åh, jag verkligen älskar morgnar i stallet. helt underbart är det :) har varit hemma en timme nu ungefär, hunnit duscha och ska snart iväg till mina föräldrar.

var i stallet klockan halv 8 i morse. hade morgonfodring och utsläpp nämligen! kan säga att jag var riiiktigt trött när klockan ringde. men när jag väl kom till stallet så var det supermysigt så klart! kalles gnäggning idag lät nästan panikaktig :P han var väl extra hungrig idag, haha! söt är han i alla fall.

när alla hästarna fått frukost och var ute i hagen och mumsade på frukosthöet så mockade jag hos kalleman och citrin. och fixade kallebus mat. bytte hans vatten i boxen och fyllde höpåsen med halm. och så skurade jag ur vattenkaret i hagen och fyllde på med nytt vatten. skönt att de dricker ordentligt ute med :) kalle och citrin kom och höll mig sällskap när jag fixade med vattnet. söta är dom!

och så kom citrins medryttare madde med. och vi gav oss ut på en lång skrittrunda (1,5 timme) i skogen. och det var så mysigt så! vi mötte inga alls på vår runda, rofyllt och härligt. att man kan tycka att det är så härligt!

imorgon så ska vi rida lite dressyr eller markarbete i alla fall. hoppas det inte blir något regn idag, inatt eller imorgon. vill rida på utebanan, älskar den. underlaget där är bäst!! :)

vad hittar ni på idag?


liten söt kalle. inte så gammal på denna bilden, kanske 8 :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: lucke

2010-11-14 @ 13:23:25
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: lucke

Anmäl dig till dagens blogg om du känner för det :P

2010-11-14 @ 13:23:25
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hur har din helg varit? =)

2010-11-14 @ 13:42:04
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: ERICAPERZZON

Vad härligt det lät!:) Längtar till imorgon, då får min häst nya skor och broddar så kan vi ge oss ut igen;PSvar: Haha ja han är ingen favorit hos mig heller, och inte linnea heller, hon är för mycket:P

Men jag kan lika gärna sluta kolla nu när Elin åkte;P/E

2010-11-14 @ 13:56:50
URL: http://ericaperzzon.se
Postat av: Erika

Morgonen är alltid bäst i stallet. :)

Inte så mycket annat folk heller, så bästa tiden om man vill va lite själv.Dock för våra hästar i stallet ett jäkla liv när dom ska ut. ;)

så de är mindre mysigt, o höra de eviga bankandet men när dom väl är ute är de lugnt o skönt. :D

2010-11-14 @ 14:30:30
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Mela

Jag som sov till halv elva ;) Slösat bort hela förmiddan. Det är härligt att va uppe tidigt på morgonen, men det är lättare sagt än gjort tyvärr...

2010-11-14 @ 20:29:32
URL: http://melasandstrom.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0