tävlingen idag!

jaha, nu är jag hemma igen efter en ganska lång tävlingsdag... stannade hos mamma och pappa på vägen hem.

var ju lokal dressyr idag i alla fall, vi startade en LB:3 och en LA:3

på framridningen till Lb så var kalle först lite loj och seg men han piggnade till sen och kändes väldigt mjuk och fin. framridningen var inomhus och tävlingen var utomhus.

när vi kom in på banan så blev kalle spänd som en fiolsträng. de hade vattnat banan så det var lite plaskigt nere i ena hörnet. detta var tydligen LIVSFARLIGT och kalle vågade först inte ens gå i närheten av hörnet (suck...) och bara backade. och så var han ganska spänd över huvud taget. det gick inte alls bra och jag var så himla besviken efter den klassen. vi slutade på 56% och kom väl nånstans i botten, men inte sist i alla fall. var flera hästar som inte gillade det där blöta hörnet.

slutkommentaren var:
 "häst som tyvärr för dagen är lite spänd och lyssnar inte riktigt. blir lite kort i längningarna. bra kämpat! lycka till!"

när vi red fram till LA så kändes han mycket finare. han var väldigt rolig att rida då och lyssnade på minsta hjälper. skänkelvikningarna satt perfekt och fick även till en del fina längningar. och galopp-serpentinerna gick också kanon! ville aldrig sluta rida kändes de som , för de gick så bra.

men inne på banan sen så var det som att börja om från noll igen, för den där vattenpölen var ju kvar och kalle tyckte den var minst lika läskig. men jag red igenom programmet och jag kämpade och drev för att han skulle gå fram vid det läskiga hörnet. vi fick en del stora missar; galopp i skänkelvikningen, taktade i skritten, och fick inte till mellangångarterna. vi slutade här i alla fall på 61% vilket kändes bra med tanke på hur han var och de stora missarna vi ändå hade. fick några 8or i programmet till och med :)

slutkommentaren var:
" kunde visa mer elasticitet. stadig i formen men gapar något ibland. lycka till!"
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: sussi

är ju alltid positivt när resultatet är bättre i den 2a klassen särskilt när det är en svårare klass :P

2010-05-29 @ 20:58:44
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det är bara bra :)

Haft en bra helg hittils? :)

2010-05-29 @ 21:00:02
URL: http://linneaborgstrom.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Det är tråkigt när det går dåligt, men det måste ju göra det ibland också men det kanske inte är så kul när det är en vattenpöl som förstör! aja, bättre lycka nästa gång :)

2010-05-29 @ 21:02:19
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; tack så mycket! :Dokej, inte så farligt då :Pokej, men det är ju bra :) Egntligen går ju hästen inte mer iform av inspännigstyglar så det är ju bra om man kan jobba utan :) Fast jag tömkör inte, tränar bara markdressyr iaf som på filmen så vet ju inte riktigt hur det upplevs när man går så långt bort ifrån hästen :)

2010-05-29 @ 21:05:50
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Emily

Jo men han klarade inte igenom besiktningen av fysioteraputen så vi går på rehab nu så. Men Nu blir ju allt bättre igen! :)Han har bara varit kasterad ett år, så han var 4½ när han blev det.

2010-05-29 @ 21:17:27
URL: http://emiiily.blogspot.com
Postat av: Frieda

Ta med dig det som gick bra och glöm resten!

Nästa gång går det bättre!

2010-05-29 @ 21:27:18
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: linnea

det ska jag verkligen göra! ska bli kul att få träffa dem :Däsch ni vet ju att ni kan! bara o kämpa vidare!

2010-05-29 @ 21:28:39
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Maria Granberg

Äsch alla har vi dåliga tävlingsdagar! du vet ju iallafall vad det beror på och att de inte var du som red dålig:) Vad kul att du tyckte det haha :D

2010-05-29 @ 21:54:54
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0