svett, insektsmedel och gräs

idag är det verkligen knasigt väder. det är kvavt och riktigt varmt. men ändå mulet... men det händer liksom inte mer. det spricker inte upp och blir sol och det börjar inte regna och åska heller. skumt :)

idag har vi haft dressyrträning, ska skriva ett inlägg om det sen!

kalle blev i alla fall väääldigt svettig, det var ju rättså varmt idag trots allt. han skummade ordentligt mellan bakbenen. så det blev årets första (!!) avsvampning idag... det uppskattades mkt!

sedan så skulle insektsmedel på också, det uppskattades inte fullt så mycket, haha! kalle gillar inte sprayer över huvud taget, tycker de är lite läskiga. men sen fick han havre så då var han glad igen :D

idag går kalle och bella uppe i riktiga sommarhagen, släppte upp dom där efter träningen. kalle sprang kanske 10 steg, sen dök han ner och mumsade. bella dök ner direkt :p det lutar åt att vi släpper dom nattetid sent fredag kväll och tar ner dom till vanliga hagen tidigt lördag morgon...


kalle i sommarhagen 2009

har ni släppt era på nätterna ännu? :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Fredrika Källström

Gud vilken härlig bild! :DSV; Jaapp, där har du det! Han kommer till oss faktiskt, mycket smidigt! Haha, ja Vendela var lite misstänksam faktiskt, men hon skärpte sig sen :) Shon är ju trots allt en väldigt snäll ponny :D

2010-05-19 @ 18:01:02
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: malin

sv: ne men precis.. jag känner också det att aaaalla verkligen har det, och då är det inte lika kul :/sen har inte vi släppt dom på nätterna än :)

2010-05-19 @ 18:19:52
URL: http://malinsko.blogg.se/
Postat av: linnea

jätteskönt att det är över!här är det jättevarmt med, ibland sol, ibland regn.. tydligen har det åskat lite med :Phåller tummarna för att allt går som det ska o ni får ut era pållar på fredag! :)

2010-05-19 @ 18:56:37
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Sara Jansson

Våra går ute på natten nu :) men dom har bra vindskydd! Men det är såååå skönt att slippa mocka xDsv; Ja men verkligen :D ska försöka tömköra lite oftare :)

2010-05-19 @ 22:57:23
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: sussi

vilken underbar bild :)

2010-05-20 @ 12:26:47
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Tokiga Pandan

Vilken fin bild!

Min envisa B(?)-ponny avskyr också sprayflaskor..! ;) Han har gått ute ett bra tag nu. Skönt att slippa gå upp tidigt på helgerna!Kram!

2010-05-25 @ 21:47:39
URL: http://tokigapandan.blogg.se/
Postat av: jenny

sushi går ute på nätterna så länge det är uppehåll, fiona får stanna inne!

2010-05-25 @ 23:34:59
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0