lära sig dressyrprogram...

suck suck suck. nu är det dags att plugga in dressyrprogrammen igen... har ju bara tävlat på kort bana hittills i år och nu är det lång bana på lördag som gäller. så det blir att lära sig programmen på nytt!

LB:3 har jag ridit några gånger tidigare. satt och kollade igenom mina protokoll när jag ridit det programmet. och fy vad dåligt det har gått hela tiden!!! usch, inte alls peppande :P enda gången det gått hyfsat när vi tävlat LB:3 var i ljungby i augusti 2008... hrm!

LA:3 har jag ridit en gång. det var i september förra året. dock hittar jag inget protokoll från den tävlingen och har heller ingen film. iofs, det gick verkligen skitdåligt så jag har väl förträngt det haha. vi blev verkligen totalsågade med motiveringen att kalle var väldigt spänd... vilket han absolut INTE var. han kan vara det men nu var han lugn som en filbunke. knasigt. så känns inte så peppande det heller!

nu sitter jag i alla fall och försöker lära mig programmen. de är ganska svåra att lära sig, är ingen riktig logik i programmen som det är i t.ex. LA:1 där man liksom gör en sak i ena varvet och sen samma sak i andra... :)

jaja, nu blir det att plugga vidare. sen ska vi rida programdelar senare idag :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

jaa det är sant :P haha. men som sagt, huva under natten tycker jag är totalt onödigt.. jag har sett många fula skav på hästar som har sina huvor 24/7, usch :(jaa, det värsta är att det börjat klia på fler ställen under dagen.. så det kanske är något annat, typ en allergisk reaktion eller nått :P haha

2010-05-24 @ 17:05:53
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

jag vet inte.. jag brukar få värmeutslag nedanför arslet om jag rider när det är varmt :P men de kliar inte, så jag vet inte.. hoppas bara de går över.. det kanske är skabb ;) haha.ah, behöver han huva annars då?

2010-05-24 @ 17:16:28
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

nee men det måste vara nått djur här inne som bits, för det har poppat upp några nya utslag nu :O och de sitter bara på benen..ah okej.. njae, medel ska man ju inte ha i ansiktet! men dom borde uppfinna något som är bra men ändå skonsamt mot slemhinnor så man kan ha i ansiktet!ja, vore roligt att ha, vi får se vad nathalie säger :)

2010-05-24 @ 17:53:01
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: My - bloggen om dressyr

ett tips är att kolla på pogrammen när ngn rider dem på youtube :)sv: ja han får ju gå i hage så länge han inte springer, så jag tar det säkra före det osäkra och har ahn bara ute när jag kan kolla honom. vill inte att det ska bli värre :)

2010-05-24 @ 18:22:13
URL: http://oonthebit.blogg.se/
Postat av: Julia

En Ford Mondeo :) Det är en kombi, och jag känner att jag behöver inte en så stor bil, är ju bara jag och hundarna som åker i den ändå så :) haha.

2010-05-24 @ 18:47:14
URL: http://entin.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- en glimt av mitt hästliv :D

sv; haha :P Jag bor för nära för att kunna göra så ;) Fast jag brukar gå hem med en valp under arbetstid x) (koppelträning)

2010-05-24 @ 18:56:56
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; tack :D hihi, ja men dem är svindyra! :O typ 500-600 för ETT hinder!aha, jobbigt! :/

2010-05-24 @ 19:11:32
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: sara

LA:3 an verkar rätt soft för när man vet att travprogrammet är över, då har man typ klarat hälften :)hoppas det går bra i helgen! är det en lokal?

2010-05-26 @ 09:03:28
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0