filmer från gårdagens tävling....

här kommer ÄNDÅ filmerna från igår.

LB:3 gick som sagt bajs då kalle var spänd och rädd för vattenpölar, hmm. jag slutade lite rida (gav liksom upp) och sitter som en hösäck. men iaf, såhär såg det ut:LA:3 gick mycket bättre än första klassen, men vi hade några riktigt stora missar ändå; galopp i skänkelvikningen, och inga visade mellangångarter till exempel. så det gick ju inte BRA men bättre än första klassen iaf. dålig kvalitet på filmen dock, filmat med mobil... därför gick det heller inte redigera den!mja är som sagt lagom nöjd med LA och missnöjd med LB. nu blir det paus från tävlingar till augusti!
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Fredrika Källström

Kollade på filmerna och det jag har att säga är att i LB3 så förstår jag varför du är missnöjd, tyckte han var taskig mot dig faktiskt! En sak att titta, men en annan att börja backa - du red jätteproffsigt, eloge till dig!Kan även som utomstående säga att det SYNS att ni kan bättre, vilket även domaren måste sett eftersom hon skrev "spänd för dagen" :)Supersnygg galopp-halt i LA3, hur har du lärt honom att vara så stadig? :D Jätefint ridet iaf!SV; Tack så jättemycket!!! :D:D:D

2010-05-30 @ 12:21:53
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: sussi

ja håller med Freddi att det syns att ni kan bättre.. Men snälla gumman varför redigerade du inte bort ljudet i a3an.. :(

vi hörs ju ganska tydligt där :P

2010-05-30 @ 13:04:26
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: ja, förstår det! Har dock sett mycket värre men förstår att det känns jobbigt att visa när man själv är missnöjd! Tycker ändå att du har kommit otroligt långt med Kalle! Hopphästen som "aldrig skulle kunna bli dressyrhäst", ni som pratat om MSV tom! :DJa, har också hört att ultrasheild ska vara bra! Tror jag ska prova den :)Tack så jättemycket! Blev väldigt nöjd faktiskt :)

2010-05-30 @ 13:47:05
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Tokiga Pandan

Brukar han vara rädd för vattenpölarna?Svar: Jag har funderat på det, men först måste han ju lära sig lite tricks som vi kan filma. Men det blir nog först i sommar.. Har försökt lära honom lite nu i helgen, men han var inte alls med på noterna..! ;)Carillo kan också lyfta på hovarna, men för tillfället är det också det enda! ;)

2010-05-30 @ 14:53:43
URL: http://tokigapandan.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; okej.. Tack :)Ärligt talat tyckte jag det inte såg så dåligt ut, visst han spände sig en del när ni var nära pölen osv , man aja :) Vrf ska du vänta med tävlingar?:O

2010-05-30 @ 16:23:52
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Anna

Man får samla den erfarenheten man kan och sedan gå vidare! Jag och Ettan fick inte alls bra procent idag, men jag kan inte säga att jag är så missnöjd ändå.

Hade jag varit tävlingsvan hade vår ritt varit en katastrof, men nu känns det mer som att man måste börja nånstans!

2010-05-30 @ 19:11:58
URL: http://ariette.blogg.se/
Postat av: emelie

Synd att han var så spänd i Lb:3 :( men bra kämpat! det går ju sämre för alla någon gång ! :)

allt bra med dig ?

2010-05-30 @ 19:36:06
URL: http://thelifebyemelie.blogg.se/
Postat av: Frieda

Ja, det är stort stall, men himla kul! Hade aldrig funkat om det varit kollektivt, men nu finns det tydliga och klara regler som alla följer, vilket gör att alla är glada och trivs! Ett riktigt härligt gäng där alla har olika mål med sina hästar. Jag har fått nya vänner som jag verkligen tror kommer vara vänner för livet! Så det är kul!!Jag tycker ni ser fina ut iaf! Lite spänd som sagt, men alla får ju ha dåliga dagar! Det går bättre nästa gång! =)

2010-05-30 @ 23:40:24
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag tycker det ser jättefint ut :D

2010-06-02 @ 07:12:09
URL: http://sryttarna.blogg.se/rebeccah

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0