dagens ridpass! (ungjävel...)

usch, idag är jag riktigt irriterad efter ridpasset... att det ska finnas såna respektlösa människor som bara tänker på sitt eget nöje... lyckligtvis gick det ju bra denna gången men det kunde gått riktigt riktigt illa. mer om det senare i detta inlägg!

idag blev det i alla fall en skogsrunda med jeanetta och citrin, efter att jag varit i deras stall och kollat var alla citrins saker låg... vi möttes en bit ifrån anläggningen och gav oss in i skogen. det var massor av insekter. kalle var lite omotiverad i början men när vi mötte citrin så blev han pigg och alert igen. sötsöt!

vi tog elljusspåret idag, hoppades på minst insekter där. men insekterna var ööööverallt!! det blev en hel del trav och vi red jämsides utan problem.

när vi skulle galoppera så ville jeanetta vara först med citrin. det var ju lite smått dömt att misslyckas, haha! kalle hoppade på stället och hade huvudet i luften och stack iväg okontrollerat hela tiden. och så dansade han på sidan. men vi lyckades hålla oss bakom hela tiden i alla fall, det är en bedrift i sig!

när vi var i slutet av rundan och skrittade lugnt så hoppade citrin plötsligt till. kalle hoppade till för att citrin gjorde det. vi förstod inte varför för det syntes ju ingenting! några sekunder senare så förstod vi. för mitt på den smala skogsvägen kommer helt plötsligt en ung kille i en bil i FULL FART... jag hann tänka "shit, han hinner inte stanna, vart ska vi ta vägen"... och det fanns ju ingenstans att ta vägen heller. föraren fick kasta sig på bromsen och tvärnita så gruset yrde och det blev riktiga bromsmärken på vägen... han fick stopp på bilen ca 1,5-2 meter framför oss. jag gav honom fingret direkt och jeanetta sen när han körde förbi. och ungjäveln bara skrattade. suck, blir så sur på resektlösa människor!! hoppas han skrattade av chock i alla fall...

när vi kom ut på asfaltsvägen mötte vi kalles värsta fiender... människor på rullskidor! citrin kollade också förvånat på dom! när vi hade sagt hejdå till jeanetta och citrin så mötte vi ett antal människor på rullskidor till men kalle höll sig faktiskt i skinnet hyfsat i alla fall. i vanliga fall brukar han kasta sig handlöst i diket utan att tänka på vad som kan finnas i diket... idag så stod han bara och darrade på vägen beredd att fly men stod kvar!

är fortfarande arg och sur på denna unga killen i bilen. usch!! :(
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: N

Sv: Jaa, det är jättekul och lärorikt. Lord är väldigt duktig och utbildad, men han är inte så lätt som han ser ut. Men när man vet hur man ska rida honom så är han superfin! :D Höll dock på att ramla av 3 ggr när vi skulle hoppa bana ;D

2010-05-26 @ 20:46:11
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: evelina

Sv: hahaha klockrent xD

2010-05-26 @ 20:58:26
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

nej nu har jag en hopptävling kvar och sen i somar tror jag mest vi ska ta det lite lugnare och kanske åka ut på lite clearrounder istället med båda hästarna så blir det lagdressyr till hösten istället :)

2010-05-26 @ 21:37:00
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Tokiga Pandan

Vilket kräk! Han fattar nog inte vad som skulle kunnat hända! Idiot!Sv: Det finns tom dem som klickertränar sina akvariefiskar! ;D Det fungerar precis som när man tränar hundar, klick betyder "rätt" och belöning. Det är jättekul, speciellt med han eftersom han är så intelligent.. Man behöver ju inte bara lära dem tricks, jag försöker lära ut praktiska saker som att lyfta på fötterna och "akta dig!.. Kan änvändas på både bra och dåliga sät.. :)2010-05-26 @ 21:43:34
URL: http://tokigapandan.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vilken idiot! Undrar om han hade skrattat lika mycket om det faktiskt hade hänt en olycka där och då? Ibland undrar man vad folk tänker på egentligen.. :/

2010-05-26 @ 21:44:13
URL: http://dotthei.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Åhhh, himla tur att det gick bra! fan på sånna alltså!SV; Hahahah, och vi står med pengar som vi inte kunde bstämma vad vi skulle göra med.. typiskt!Tack så mycket, hundarna är sånna gullisar när dom busar på trädgården, inte kan man tro att dom är 8 och 3 inte, valpar snarare! ;)

2010-05-26 @ 21:44:32
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

jaaa, det låter verkligen bra :) om jag tycker det är bra & om dom vill ha mig där så kommer jag avboka provridningen på onsdag & säga till hon som äger Lord att jag hittat mitt.. jag sa till Donne & Kess ägare för längesen.. vill bara hitta ngt ställe nu där jag verkligen vill vara & dit man kan ta sig smidigt!det är så störande med folk som inte har respekt!!

2010-05-26 @ 21:47:18
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Anna

Det finns så knäppa människor! För ett tag sen blev jag å Ettan omkörda i skogen av en bil som bogserade en moped. Det gillade Ettan INTE!Lycka till på lördag! =)

2010-05-26 @ 22:16:54
URL: http://ariette.blogg.se/
Postat av: AnnSofie

Jag slutar aldrig att förvånas över vilka idioter det finns.En bjässe vågar jag inte hoppas på eftersom pappan bara var 1,39 när han betäckte min Missi hihi. Men jag hoppas på en rejäl lite kraftigare häst :)

2010-05-26 @ 22:19:49
URL: http://annsofielina.blogg.se/
Postat av: linnea

jag skulle aldrig cykla om jag hade så långt!!fy fan vad det finns folk till alltså! tänker inte på någons säkerhet. jäkla idioter!!

2010-05-26 @ 22:42:35
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: linnea

glömde skriva; Rullskidor är nog bland de få saker Wille har blivit riktigt rädd för ^^

2010-05-26 @ 22:43:25
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Linn

Fasiken va matt man blir på sånt där jäkla folk.. Jag mötte en kille på cross en gång, fast jag ramlade av. Hade inte jag ramlat av hade han inte stannat, men han hamnade typ i chock så han sa inte ett pip, utan bara stod och kollade på mig.. Snacka om irriterande ^^

2010-05-27 @ 08:59:17
URL: http://longleggs.blogg.se/
Postat av: Maria Granberg

Haha jag lackar alltid på folk som inte saktar ner... brukar få ur mig ofina ord haha ;D men dom brukar höra och sakta ner!

2010-05-27 @ 09:42:13
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/
Postat av: Frieda

Jag skrattar alltid när jag får extrem smärta eller blir chockad, det bara är så, jag kan inte hindra det! =) Så man får hoppas att idioten skrattade av chock! Usch, det där hade kunnat gå riktigt illa!

2010-05-27 @ 10:40:30
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; haha:Poch herregud! :O Asså det borde gå att anmäla ! Jag hade fan * hoppat av och skrikit skiten ur människan! :@

2010-05-27 @ 11:50:32
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: sussi

vilken satans djävla idiot djävel :(((

2010-05-27 @ 13:57:50
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: jenny

men gud vilken idiot!!! ren tur att han inte körde på er

2010-05-29 @ 13:38:38
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0