dagens ridpass! (programridning)

idag så var det dags för finslipning inför tävlingen på lördag. eftersom vädret inte var på vår sida så blev det stora ridhuset... tävlingen är ju på lång bana denna gång så :)

i början kändes kalle lite loj och seg. även i uppvärmningen så var det lite energifattigt. sen när vi väl började jobba ordentligt så kom den vanliga goa energin tillbaka :)

i uppvärmningen jobbade jag en del programdelar löst. fokuserade på det som vi har svårast för , som avbrotten mellan galopp och trav som gärna blir att han samlar och samlar istället för att bryta av!

sedan red vi igenom LB:3-programmet. kalle var arbetsvillig och mjuk och alla moment flöt på väldigt bra. vi fick till okej mellantraver, utan taktmissar. och avbrotten mellan galopp och trav blev bra!

när vi sedan skulle rida igenom LA:3-programmet så hann vi bara halvvägs innan lektionerna skulle börja. så början av programmet reds i stora ridhuset och de flöt på väldigt bra. andra halvan skulle jag rida i lilla ridhuset.

när vi kom in i lilla ridhuset så blev kalle helt knäpp :P han spände sig och studsade och skyggade och var galen. men jag red igenom programmet ändå. serpentinbågarna i galopp blev ju nu på kort bana istället, vilket är svårare. men det gick bra ändå!!

nu är det snart dags för jobb. imorgon blir det tömkörning av kalle och uteritt med citrin. rooooligt :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: emelie

Kul att det gick så bra :D

2010-05-27 @ 17:40:42
URL: http://thelifebyemelie.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Kul att det gick så bra! :D hur många ridbanor har ni?:)

2010-05-27 @ 17:55:51
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: My - bloggen om dressyr

sv:Ska göra en presentationen sen på Tunika när nrks hemsida kommer upp igen så jag har informationern och bilder på henne :)

2010-05-27 @ 17:56:01
URL: http://oonthebit.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; ja, men herregud jag förstår dig! TÄNK OM han inte hade kunnat stanna :O nä, man får inte tänka..Okej :) Men det är väl vanligast? Jag,fia och mela rider i samma stall så det blir ju att man umgås mest i stallet även fast dem bara rider 3 dagar i veckan :) Jag trivs väldigt bra med ägarna också så det är skönt :) Ibland kan jag tro att det är bra att inte bara umgås med hästmänniskor så man inte blir helt insnöad men samtidigt är det tråigt när man inte kan prata om sin häst med någon som förstår! :P2010-05-27 @ 17:58:59
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- en glimt av mitt hästliv :D

sv; vi får inte rida barbacka :( Fast jag är glad att vi inte gjorde det :P För fuxen är rädd för allt (kanske märktes i ena filmen) och lillebror sticker om han får länga ut halsen i galoppen så det hade inte varit så kul att rida barbacka då x) Men hade jag haft ambra hade jag inte tackat nej till barbacka ;)

2010-05-27 @ 18:34:54
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Kul att det gick bra, iaf med b3:an! Alltid skit när man inte hinner klart med det man vill! Brukar hända mig också!SV; Usch ja, det är hemskt med tänderna faktiskt! Har du också haft tandställning? :)Tack!! :D

2010-05-27 @ 20:31:55
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Maria Granberg

Jaa jag först´år situiationen!! så ortoligt att folk kan vara så jävla korkade... haha men är det inte lätt at du blandar ihop allt då?

2010-05-27 @ 20:35:09
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/
Postat av: Anna

Skönt att första delen av passet gick bra innan han blev spänd!

Det är verkligen tur att jag har Eva med mig till Värnamo! =)

2010-05-27 @ 21:26:37
URL: http://ariette.blogg.se/
Postat av: fia

Kul att det gick bra :)sv: Tack, ja det gör det nog :)Jag har ridit honom i ca 3.5 år :)

2010-05-27 @ 21:35:42
URL: http://fiasandstrom.blogg.se/
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

jag vet faktiskt inte, jag vaknade av mig själv och tänkte att jag kan lika gärna gå och släppa ut dom för det var så underbart väder :)

2010-05-27 @ 22:06:15
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Sara Jansson

sv; Det va liksom kyckling, banan, curry och jordnötter. Helt normalt ju xD

2010-05-27 @ 22:20:48
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Angelica

Som tur är så träffar man inte på dessa idioter alltför ofta! (eller iaf inte här hos mig..)Haha, jag är en sådan människa som tycker att ALLA passar i rosa fast de inte gör det! ;) Lever i förnekelse kanske? Har dock ett par sjukt coola ceriserosa/glittriga benlindor hemma jag vill använda men även jag ser hur fel det ser ut på en fux :P

2010-05-27 @ 22:36:03
URL: http://dotthei.blogg.se/
Postat av: Erika

SV:Haha japp, kameran i ena och tygeln i andra. Jag tror att det är viktigt att använda rösten, och jag upplever att min häst blir lugnare och tycker allt är roligare än om man sitter där knäpptyst :)

2010-05-27 @ 22:49:11
URL: http://nogg.se/shazli
Postat av: Elina Persson - Mitt liv som tävlingsryttare

SV: Ja, han är verkligen hur stor som helst, hoppas oxå Emma blir bättre :) Jag jobbade hos Åke Svanstedt ^^

2010-05-28 @ 07:48:57
URL: http://perssonelina.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0