dagens tema: PINSAMMA HÄNDELSER MED HÄST, DEL 2!

dagens tema handlar om att jag tar upp ett tema som jag tycker är intressant. skriver mina åsikter om det och vill samtidigt ha ERA åsikter och erfarenheter! jag berättar om det jag upplevt och vill gärna höra vad ni varit med om också! :)

jaha, jag fortsätter på mina pinsamma händelser lite till då ;) denna gången är det också islänningen som är inblandad... :) hände väl mycket när man var ung och dum helt enkelt :P


lilla tvistur... alltid snäll och väluppfostrad?!

i alla fall. det var en vanlig sommardag. jag hade hämtat in tvistur från hagen och stod och gjorde i ordning honom för en ridtur. eftersom tvistur var så snäll och lydig hela tiden så hade jag honom lös i stallgången, precis som alla andra dagar. jag borstade och satte på benskydden. gick in i sadelkammaren och hämtade sadeln och sadlade honom. tvistur stod så snällt på sin plats. när jag gick in för att hämta tränset också så såg jag bara i ögonvrån hur tvistur tog sats och sprang ut genom stalldörren, som jag som vanligt hade öppen. och ut på grusvägen sprang han med sadel och benskydd men inget träns. och efter honom sprang jag med tränset i högsta hugg!

tvistur hade nämligen sett att två tjejer hade ridit förbi på sina hästar och han ville helt enkelt hälsa på dom :P när han kom fram till dom, de hade stannat när de hörde hovklappret mot gruset, så stannade han. jag sprang ikapp och var jättearg. de två tjejerna såg först väldigt förvånade ut, sen började de istället gapskratta. de skrattade så mycket så de nästan trillade av sina hästar :P och där stod jag högröd i ansiktet.

jag tog sedan tvistur i pannluggen och gick tillbaka med honom till stallet, och svor långa långa ramsor på vägen. tvistur var hellycklig och jag var arg som ett bi! :D

fortsätt gärna dela med er av era pinsamheter :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Sanna

Ja gör de för det finns massor av fint att välja mellan och olika färger :D



För tur väl har jag en mamma som har en symaskin för hon syr alltid våra gardiner ;)



Sommarjobbet var hela sommaren 2010 i ett stall med 10 tävlingshästar och 5 unghästar + några hingstar :) Praktiken var utanför Varberg i ett dressyrstall :)

2010-03-04 @ 14:07:06
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Ja, det tycker jag med är bra :) Det är några av hästarna som inte har täcke vissa dagar men då är de hästarna inte klippta utan har mycket päls :) Tror den ridskolan har tre olika hagar men det går flera hästar i varje vilket jag också tycker är superbra! Det är alltid några hästar som springer runt & busar med varandra :)



Jag har nog gjort mycket pinsamt i mina dagar.. Jag jobbade hos Niklas Arvidsson förut som hans hästskötare.. En dag skulle jag rida ut på en tillridningshäst som vi hade där och den ville Inte stå stilla när jag skulle hoppa upp! Till sist tog jag så mycket sats så jag trillade av på andra sidan, och sjääälvklart hade det kommit två spekulanter som stod & kollade på + Niklas & hans fru.. snacka om att jag kände mig värdelös då :P HAHA

2010-03-04 @ 14:09:27
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Sanna

Haha :)



Jag har alltid Nelly lös i både box och stallgång fast med dörren stängd för säkerthetsskull :)

2010-03-04 @ 14:28:58
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv; Aha okej :P Hänga över sadeln? Jag förstår inte xD



Okej vad bra :) Just nu lutar det dock mot veredus men är ju bra att veta att Eskadron är bra om jag bestämmer mej för det trots allt!

2010-03-04 @ 15:06:17
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Emelie Nordström tränings- tävlings blogg mm

sv; aha okej, är de kul? :)

Jag svarade på din fråga öppet i bloggen för de är den som dyker upp för det mesta så kolla där :D och svara gärna själv på vad du tycker!?

2010-03-04 @ 15:30:08
URL: http://emeelien.blogg.se/
Postat av: Linnea

sv: Haha hon heter Little Blue Train ;D

2010-03-04 @ 15:30:38
URL: http://equipage.blogg.se/
Postat av: Freddi

Haha, jag var på tävling en gång. Hoppade fel hinder, tog en oxer bakochfram ochinsåg detta, satkar in och säger högt "nämen ojdå" publikem skrattar och speakern säger (en aning tvekande) "ehh, jaa Fredrika du har alltså hoppat fel hinder och dett gör att det blir utesluten, men det verkar du ju ha upptäckt själv!" HAHAH!

2010-03-04 @ 15:39:31
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Warnmark - Vinn schabrak med huva från Tattini -bloggen för dig & din häst

Sv; Ja det är riktigt skönt :D

2010-03-04 @ 15:49:52
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: jenny

hahahah

2010-03-04 @ 15:51:58
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/
Postat av: Karoline - Vinn ett strasspannband

Ha ha ha, kan se det framför mig :)



Har du lagt upp bilder på det du köpte när du var på GHS? Har jag missat det?

2010-03-04 @ 16:02:43
URL: http://karoline.eak.nu
Postat av: Anna

Haha, lill-Tvistur ut på egna äventyr! Har bara minne från honom som liten, när jag skötte Gribba. Men det verkar som att han blev lika lugn som hon var!

Tanken är att försöka komma ut på två tävlingar med Ariette, en LB som uppvärmning och sen en LA. Vi får se hur det går. Jag är egentligen ingen tävlingsmänniska men hon älsakr det =)

2010-03-04 @ 16:11:41
URL: http://ariette.blogg.se/
Postat av: maalin

sv: ne han inte börjat fälla alls :o haha, jätte kul att allt blir så otroligt hårigt nu då? ;)

2010-03-04 @ 16:30:55
URL: http://malinsko.blogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

haha NEJ verkligen inte xD fick låna hjälm, vantar och väst av ngn annan (:

Ja jag tycker det är dåligt som fan , spilta kan hästar som är sjuka och typ hänger i hängmatta göra , men INTE annars . tycker det är sjukt ''/

2010-03-04 @ 17:45:51
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Maria

KUl :D Haha rutinerna försvinner lättare än dom kommer! men visst blir nästan livet lättre med dom?;)

2010-03-04 @ 18:20:32
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/
Postat av: linnea

haha kul! eller inte ;) hoppas det inte händer mig nån gång, jag har alltid min lös med: en gång när jag var ute och promenerade stannade jag för att ta kort på min häst, jag släpte grimskaftet för att ta ett bra kort. då promenerar han iväg. det pinsamma var att det kom en kille o promenerade som fick "Fånga" in honom.pinsamt!

2010-03-05 @ 15:55:55
URL: http://willspirit.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0