dagens ridpass!

mjaha, idag gick det inte heller helt hundra i ridningen! red på stora utebanan igen, underlaget var kanon idag med. och solen sken och jag hade bara fleecetröja och svettades ändå! :)

kalle var lite trippig och stel idag med. i galoppen så låg han på väldigt mkt och ville helst springa fort-fort-fort! så i galoppen övade jag mycket fattningar och avbrott. fattade också lite varannan höger och varannan vänster för att han skulle lyssna ordentligt på hjälperna. gick bra till slut.

i traven var han sedan väldigt fin, efter att jag hade jobbat igenom galoppen. vi gjorde öppnor och slutor på volt och även skänkelvikning på volt. jobbade mycket med utåtställning och rakriktning och inåtställning. allt för att få honom att mjukna! han var riktigt fin sen i traven och fick en härlig takt!

när jag skulle trava av sen så "förstördes" dock typ allt igen. var några som skulle hämta in hästar. och in på vanligt sätt. utan det skrek och tjoade och hejade på sina hästar som sprang runt som galningar i hagen. så kalle blev lite uppspelt, så svansen åkte upp och kalle dansade och fnös. :P

tillbaks i stallet sen så fick kalle gå ut i hagen igen och äta mellanmål tillsammans med bella :)

imorgon får nog kallebusen vila. jimsen ska kanske följa med till stallet weeeiii :D
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: OrlySofie

Vilken härlig blogg! :)

2010-03-25 @ 22:46:54
URL: http://orlysofie.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0