När man väntar så kan man passa på att gör...

dsc00277 (MMS)

När man väntar så kan man passa på att göra nytta! Hästarna går uppe i sommarhagen o vänjer sig vid gräset. Jag har precis smörjt mina 2 sadlar o ska snart ta itu med mina 3 träns. Nyss ösregn, nu lite uppehåll! Vad gör ni?

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Fia

Här kommer och går regnet också, och blåser som sjutton gör det.. Duktig du är som putsar för att fördriva tiden, så ambitiös brukar inte jag vara, haha :P

2010-06-12 @ 14:21:36
URL: http://fiasandstrom.blogg.se/
Postat av: jenny

usch det blåser något enormt här och regnar med jämna mellanrum. Sitter här och skriver och planerar lite :)

2010-06-12 @ 15:01:09
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/
Postat av: Linn

av: De är helt underbart att se sin häst vara jätte fin och göra sitt bästa i lopp, med tanke på hur tjurig och ovillig han har vart ¨på att springa under en lång tid, så jag är jätte glad nu :)



Jag har också funderat på den flughuvan som du visade i inlägget innan, både jag och min syster tycker den ser bra ut. Får väll se då :)

2010-06-12 @ 15:41:20
URL: http://longleggs.blogg.se/
Postat av: Sanna

Nä fick tag i honom tillslut och han ska vara ledig i två veckor nu fram till midsommar, så efter midsommar kunde han komma. Men han skrev ut behandling mot svamp för vi tror de kan vara det också. Men vi ska behandla dem mot de och avvakta en vecka. Försämras de så ska vi ringa Väckelsångs veterinärer ang de. Sen efter midsommar när Jan (min veterinär) kommit hem så ska han vaccinera och avmaska dem :)

2010-06-12 @ 16:04:47
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0