hoppning & brallig kalle!

kalle kan då verkligen konsten att tända till på nolltid! idag så skulle jag hoppa på utebanan med jeanetta på citrin. vi var där strax efter kl.8 på morgonen och byggde fram lite!

sedan gjorde vi i ordning våra hästar och gick till ridbanan. vi står i olika stall men rider på samma anläggning :)

kalle var jätteseg och trött när vi gick mot ridbanan, han gick liksom och halvsov. när vi kom fram och han såg alla hindrena så piggnade han till och blev sitt vanliga jag, lite lagom pigg liksom. vi travade fram där ensamma och sedan kom jeanetta och citrin. när kalle såg citrin så spetsade öronen ÄNNU mer och han såg så glad ut.

citrin & jeanetta galopperade fram och kalle blev då helt SJÖVILD! han sprang med svansen i vädret och studsade och hade sig. så vi fick galoppera lite sen när jeanetta saktat av :P

vi hoppade lite olika hinder idag, mest lägre eftersom citrin inte hoppat så mycket, men kalle har ju också lite "halv-semester" så vill ju inte pressa honom för mycket heller!

citrin skötte sig så bra, han tittade ingenting och tvekade inte direkt heller och i slutet laddade han ordentligt, tror han tyckte det var superkul!

kalle började direkt på första hindret att trixa och visa vad han kunde. han brukar bli sån när andra hästar är med och ska stajla och studsa lite extra :P

vi hoppade mest enkla hinder men hade också satt upp en studs, dock bara med 2 hinder. och kalle studsade över. hoppades att han skulle bli lite mör av det men icke :)


gammal bild på oss två!

vi hoppade också en kombination med 1 galoppsprång emellan, var 5,5 meter mellan hindren. första hindret var ett räcke och andra en oxer. hade också en markbom före. det här med markbommen förstörde lite alltihop för kalle verkade inte veta hur han skulle göra haha. men till slut så fick vi till fina språng!

avslutade med att hoppa ett liiite högre räcke. alla hindren låg annars på ca 50 cm, räcket låg kanske på 70-75. :) kalle hoppade fint över.

lyckades faktiskt taxera riktigt bra idag med, var något missförstånd bara, men kalle kravlade sig över ändå. duktiga killen :)

imorgon blir det en uteritt, kanske en skrittrunda barbacka igen :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Matilda

Snygg bild =)SV: Ne det blir inte så mycket. Det är inte en åker egentligen utan bara sidor av en väg typ :P Så det blir inte jätte mycket. Men lite :P

2010-07-07 @ 16:58:31
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

haha nej det säger alla andra som jag pratat med också :P men jag vååågar inte riktigt , tänk om hon inte skulle passa i det ? :O

Jag tycker det är fint när öronen är helt släta och vi har nästan inga flugor alls här nere (:

2010-07-07 @ 17:12:00
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Sv: Ja, det är Passe som kommer bli min tävlingshäst. =)

Kurre är 9. =)

2010-07-07 @ 19:44:24
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: Emelie - TÄVLING I BLOGGEN.

sv: Tack så jätte mycket! =) Rune är född 94, så han är 16 år =)

2010-07-07 @ 19:56:21
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; ja, det är skönt att börja komma igång, även om det gick kaasst! :P

2010-07-07 @ 20:56:21
URL: http://puissance.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0