vad är lek och vad är allvar?

satt och kikade runt här på lite bloggar. då hör jag något konstigt från framsidan. kikar ut och där sitter labbe och skriker (jamar men på ett höööögt sätt). ropar på honom men han sitter kvar och skriker.

då ser jag vad han skriker på. EN SVART KATT! båda katterna viftar på sina svansar. den svarta närmar sig lilla labbe. och när den är precis bredvid så KASTAR dom sig på varandra!!!!! :O jag fick panik och skulle springa ut och rädda lilla labbe som låg ihoprullad med den andra katten och slogs.

men, lekte dom eller var det på allvar? hur ser man det? sånt kan inte jag när det gäller katter...

men den svarta katten stack iväg i alla fall och stolt satt labbe på grannens altanstaket och njöt över sin seger. :D


labbe, min lilla slagskämpe :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Elin

hade aldrig hört talas om blup innan så googlade efter du skrev om det.. Jisses jag har verkligen ingen koll på saker o ting känns det som.. haha

Men hittade min älskade Judith där (min utmaning på lägret) och nog allt lever hon inte längre utan dog 2007 men det var längre än vad jag trodde iaf.

Undra bara om man kan hitta hennes förra ägare.

Vore intressant faktiskt!

=)Och tror katterna bråkade, det är ofta ute katter gör det för o försvara sina revir!

2010-02-15 @ 15:52:24
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: Mikaela

Svar: Jo där har du en poäng, jag gillar helst att variera lite. Jag gillar gruppträningar men ibland kan det vara skönt att fokusera på bara sig själv :)Njae asså hon blev ju sönderhoppad som ung. Eller ja dom gick upp och avancerade för fort så hon slutade hoppa helt. Hon gick inte i närheten av en bom. Sen tog en tjej som heter Marina (som står i stallet där jag står) henne som foderhäst typ och ombildade henne till dressyrhäst. Sen efter ca 1-2 år så började Marina hoppa henne, men väldigt långsamt och i Cagas takt. Sen köpte jag henne strax efter det och i början hoppade hon inte med mig alls. Men ju längre jag hade henne och ju mer förtroende hon fick för mig så har det gått bättre och bättre. Nu har det gått bra i runt 2 månader och jag hoppas det fortsätter åt det hållet :) för målet är ju att hon ska fungera som både dressyr och hopphäst men det får tiden utvisa :) dock kommer det tillbaka ibland när det komemr nya övningar med mycket hinder då kan hon få lite smått ångest och bli lite ostabil (om man nu ska uttrycka sig så :P )

2010-02-15 @ 15:52:50
URL: http://mikaelaandersson.blogg.se/
Postat av: jenny

När katterna viftar på svansen brukar dom vara arga ;)

Söt katt du har!

2010-02-15 @ 16:27:36
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: Jeanetta

hihi, ingen inköpslista än, jag frossar i det jag kommer över helt enkelt, haha. Ingen aning.. Kommer ju hem dan innan från spa i stockholm, men tror föreställningen börjar vid 10, så innan dess bör vi ju vara där :)Ska du jobba nått på stuteriet i helgen?? ska jobba lördag, så tänkte om du med kanske skulel det?? Hihi :P

2010-02-15 @ 16:58:13
URL: http://jeanetta.blogg.se/
Postat av: Jossan

när en katt viftar på svansen är den inte glad ska du veta, så det var nog ett riktigt slagsmål och inte bara lek :osv: haha okej. jo men det är verkligen guld värt, är så glad över min kamera :) bilden i headern är tre bilder som jag klistrat ihop till en enda. Själva hästen och jag som är längst till höger i bilden är orginalbilden, alltså bakgrunden tillhör den bilden. De andra två bilderna har jag gjort suddiga och klippt ut själva mig och hästen och klistrat in. förstår du hur jag menar? :) detta fixar jag i photoshoop cs3 :) pappa har fotat!

2010-02-15 @ 17:41:43
URL: http://youngspirit.blogg.se/
Postat av: rosannazimdahl

sv: tack!:D du verkar oxå ha en väldigt fin blogg:)

2010-02-15 @ 17:45:11
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/
Postat av: jenny

SV: Bara en utöver våra egna hästar hemma. Vi har x antal hästar så de blir att man får hjälpa till med inkörningen av dom emellanåt. Annars har jag bara tagit emot en shettis tidigare. Kika in lite senare på min blogg så ska du få se bilder på sötnosen som kom nu :)

2010-02-15 @ 17:54:10
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: Lollo

Jag har skrivit lite om hackamore i min "Dagens fråga", så där kan du läsa lite :)

2010-02-15 @ 18:05:41
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: Lollo

sv: Ja, jag tycker det är jättebra att kunna variera mellan bett oh bettlöst! :)

2010-02-15 @ 18:21:55
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: Anna-Klara

Sv. Han är en kallblodstravare! :)

2010-02-15 @ 18:46:09
URL: http://hallingstrom.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0