pulkaåkning - så otroligt barnsligt kul!

brukar ni åka pulka eller folks? jag fattar inte hur jag kunnat "glömma bort" hur kul det är att åka pulka!!

var i skidbacken ikväll och åkte pulka. busigt. skidbacken hade ju stängt så vi passade på att prova pulkorna i de större backarna. och herregud vad fort det gick!! vi höll ju på att ge upp när vi vandrade uppför backen för det var långt, brant och tungt. lär ha träningsvärk imorgon! :P

kraschade några gånger också, pulkan ville ju inte åka rakt nån gång :P

men tänk vad mysigt att åka pulka en kväll, egentligen borde vi ju haft med oss korv att grilla och massa varm choklad <3

nu ska jag snart sooooova :)

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Elin

Det finns olika teorier om allt. Nu går ju inte min o rida ut på själv så det är svårt o rida ut ofta om ingen annan rider ut :/Sen är han gammal, och har ändå inte lugnat sig trots att man gör vissa saker ofta. Han är en häst som får frispel från ingenting ibland o lägger av lite bockrepor detta troligtvis pga kissin spines.Sen hade vi en ponny på ett ridläger om reds ut dagligen och hoppades 3 ggr i veckan allt för å få henne att börja tycka det var lite tråkigare o inte bli så livad. Hon lugnade sig aldrig. Konstant super växlen i hos henne vad man än gjorde. och då var det MYCKET lyndads övningar som gällde för hennes del men de gav inget resultat. Så tror inte allt handlar om lydnad och harmoni.Hästar har olika temprament och alla temprament går inte att jobba bort till 100% men däremot till en viss del tror jag

2010-02-08 @ 00:21:11
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: Frieda

Longerar bara med lina, inte inspänd, vill bara att han ska få lattja och ha kul! Vill han bralla är det okej! =)

Tömkörning däremot, då är det jobb!På globen brukar fredag förmiddag vara den bästa tiden för shopping!Alla har så många olika åsikter om bett, men helt ärligt, varför köper man en häst som man inte kan hantera?

2010-02-08 @ 00:32:43
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Julia : )

hahaha :D

ja.. : )åh, det var så längesen jag åkte pulka :(!

2010-02-08 @ 07:30:36
URL: http://stallbjorkhagen.blogg.se/
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

ja det är kul så man får lite "äkta" bedömning även på hemmaplan ;) Jo det är svårt. Vi har tex bokat domare till KM i november redan nu ;)

2010-02-08 @ 08:12:35
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Annie

sv: för att min snälla ponny som aldrig blir rädd för ngt kasta sig jätte häftigt om och drog i panik för ett par som var ute med sin hund ;)

2010-02-08 @ 08:47:32
URL: http://anniehoppryttarinna.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

När jag och pojkvännen brukar ha tråkigt så går vi ut och åker pulka :P Inte för att det finns stora backar i stockholm men :PSV: haha, jo jag var rätt så förstörd redan i drömmen. Sen var det någon konstig gubbe som stod i Heros box och börja linda runt benet med bomull och gasbinda och sa att det skulle läka av sig själv, ett helt naket ben med bara blod och skelett typ! och det enda jag tänkte i drömmen var: nu måste jag slakta honom...Hahah, jo det finns väl bara en gnällig unge i den serien :P iallafall den som är mest gnällig och värst

2010-02-08 @ 09:44:34
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: linnea

sv: hehe jag har funderat på det med :P det ska helt klart testas iaf. men vet inte om jag får stopp på honom om nån rider o han blir rädd ^^ så ska börja med att gå brevid honom bara :) annars borde det inte var nåt problem eftersom han är körd :)

2010-02-08 @ 10:12:19
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: warnmark -bloggen för dig & din häst

Sv; Då flera har undrat det så kommer jag att svara på det i ett separat inlägg i eftermiddag :)

2010-02-08 @ 11:00:11
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv;Ja det va jättekul! :D Ja hoppas det..Det var Alicia som aldrig åkt förut, men hon va jättelugn och duktig på båten :)

2010-02-08 @ 11:09:16
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag brukar åka påse. Så sjukt kul! ^^sv: För Potter tog det kanske bara någon timme innan han kunde det. Sen ägnade jag ganska lång tid åt att få honom att reagera på bara röstkommando. Men jag tror att puss är ganska lätt att lära dom flesta hästar :)

2010-02-08 @ 11:27:51
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Annie

sv: dansk new forest :)

2010-02-08 @ 15:17:24
URL: http://anniehoppryttarinna.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0