på promenad me kalle!

heej sötisar :)

har precis slängt i mig lite frukost och nu ska jag hoppa in i duschen!!

varit hos kalleman hela förmiddagen, myyysigt! började med att fodra hästarna och sen släppte jag ut kalle och bella. mockade hos båda och fixade maten till båda... :)

sen gick jag och hämtade fina kalle i hagen. bestämde mig för att gå på promenad med honom som omväxlings skull. kalle tyckte det var heeelmysigt. när vi kom bort till anläggningen var det tvärnit. kalle var ju bara TVUNGEN att stå och titta på den lilla shettisen i hagen ett tag först :P kalle är verkligen fascinerad av den lilla varelsen, jag tror inte han riktigt förstår vad det är för nåt, haha! i förra stallet var det ofta en shettis i padocken och kalle var liiivrädd när den lilla hårbollen med fyra ben började springa, hahaha! så söt... :)

vi gick bort mot brandstationen och där sprang jag lite med honom, kalle längde på steget ordentligt och var jättelycklig. min fina fina häst <3 när vi vände och gick hemåt sen så var han superbusig. gjorde småbockar och taktade och dansade fram bredvid mig med krökt nacke. han kan verkligen visa sig från sin bästa sida, riktigt härlig, och ser ut som en hingst när han spänner upp sig sådär!

väl tillbaka så fick han gå ut till bella i hagen igen. gav honom morot också, då blev han glaaaad.

jag är verkligen så lycklig att det blev JAG som fick kalle!! han är den finaste och mest underbara häst jag någonsin träffat! och hans enorma personlighet får nästan alla på fall!


jag älskar dig, kaloescha!

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Anonym

2010-02-28 @ 12:18:18
Postat av: Elinor

shettiskorsningen rymde häromdan, därför fick mamma bygga en annan hage med extra många trådar som de stod i, hon har väl försökt rymma igen och fastnat och fått panik för stängslet låg ner. sen har de andra gått ut också och så har de dragit till unghingstarna och stått utanför deras hage och brunstat så de har slitit sig och sen när Unghingstarna höll på med stona så tyckte valtyr att det är hans ston så han slet sig ut och skulle göra upp med dem. Eftersom det var så höga snövallar på sidan av vägen har de följt vägen och valtyr har jagat och bråkat med unghingstarna och därför har de sprungit iväg. Hade inte hingstarna tagit sig ut så hade de aldrig sprungit från gården. Staketen är jätte säkra men om de kastar sig igenom så ryker ju isolatorerna och stolparna viker sig. har aldrig varit med om att hästar sprungit till vägen när de rymt utan de har hållt sig runt omkring. Det är bra de tror att han klarar sig, de har inte hittat några skelettskador än iaf men de ska röntga han ordentligare när de kan ta honom till röntgenrummet men just nu kan de inte flytta han för han måste stå i hängmattan. Hästarna brukar stå inne i vanliga fall på natten men den här kvällen hade mamma somnat och så blev hon väckt av att polisen ringde.

2010-02-28 @ 12:18:39
URL: http://engelstoft.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0