massvis av snö o igensnöad kalle!

har haft stalltjänsten idag på morgonen. och OJ vad det snöade när jag steg upp. galet :) tur att bilen står inne i garage i alla fall så jag slapp gräva fram den på morgonen haha!

fick köra saaakta till stallet också, för det var ingen som hade plogat ännu så det var lite slirigt och läskigt, får ju rätt lätt sladd i och med att bilen är bakhjulsdriven :)


min brum-brum :)

väl i stallet möttes jag av hungriga hästar... kalle stod som vanligt och vevade med frambenet och gnäggade dovt :P och det är så himla kul att han står åt fel håll också haha! med huvet mot stalldörren eftersom det är där man kommer in, istället för att stå med huvet mot sin boxdörr. tokhästen!


kalle vevar med sitt ben... bild från i hagen i december... :)

var tungt att kånka vatten och gå med pållarna i den djupa snön idag, puh! dock var det bara 8 som skulle släppas ut för 2 skulle skos... så 2 hästar mindre, 2 höpåsar mindre och 2 vattenhinkar mindre. man får uppskatta det lilla...

i och med att 2 hästar skulle skos så blev det ingen ridning för mig, eftersom vi just nu bara har en ingång till stallet så det hade blivit så bökigt :P kanske åker ut senare och rider honom, om det slutar snöa också :)

när stallet var fixad, kalles box städad och hans mat lagad så gick jag ut till honom och bella  i hagen. dom var typ täckta av snö redan :D:D


kalle o bella, snöhästarna :)


finaste snö-kalle <3
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Linnea- ungmamma & ryttare

Taack:)

Jo det är det verkligen :)

2010-02-02 @ 10:38:43
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Linn-Lay

åhh så fin häst du hade :D är den din egna?

2010-02-02 @ 10:43:50
URL: http://linnlay.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0