hästrally!

satt och surfade runt lite och snubblade då på en annons på blocket gällande hästrally!

det kanske vore något? har ni provat det någon gång? :) jag och kalle är väl inte alls lämpade för det egentligen då det är en del stationer som innebär prövningar där läskiga föremål ingår som presenningar...

ett hästrally innehåller dels "distans" och dels då dessa stationer. man sover över och hästar sover också över i box eller små hagar... :)

kan ju vara kul som omväxling :D aldrig gjort något liknande faktiskt... hihi.

har ni varit med i hästrally eller något liknande? vad tror ni, är det en bra idé eller en dålig för mig och kalle att ställa upp? :)

vill ni läsa mer, kika här: http://www.hastrally.com
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

SV: nej inte köra. Hero är livrädd för vagnar sen han vart slagen som liten. Men monté och jag som gammal ponnygalopp ryttare brukar rida en hel del galopp på min travare :P Vi har ju rundbana på gården där vi står och där brukar vi rida galopp i intervaller och ibland race.

2010-02-08 @ 21:04:37
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Tackar! :D Just nu säger magkänslan att det kommer gå skitbra! Börjar verkligen få koll på honom, nu när jag har en sadel jag själv är van vid och gillar sedan tidigare, kommer i rätt position, kortare tyglar och kan samla ihop honom mer. Börjar få honom mjuk i sidorna och lätt för skänkeln. Toppen! (Y) Dock är det ju en sak när man kommer in på en hoppbana, men MÅSTE träna hoppning mot slutet av denna veckan! Det jag måste tänka på vid hoppningen är ju grundtempot, och det ska jag väl kunna klara av! ;P Ska bli spännande och se hur han fungerar med nya sadeln i hoppningen också :)

2010-02-08 @ 21:30:25
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Jeanetta

Dom har ju det varannat år på kronobergshed (utanför moheda) skiiiit kul att åka och kolla på :) men det gäller ha en häst med lite is i magen för dom ska ju gå på presenning och liknande.. :P

2010-02-08 @ 21:35:49
URL: http://jeanetta.blogg.se/
Postat av: Rebecka- Dressyrenc

sv: Aha vilken härlig blandning:D Tävlar ni något?:D Jag har haft honom i 2 år nu <3 Fast han har varit skadad ung 1,5 år avdet :( Hur länge har du haft din? :)

2010-02-08 @ 21:47:03
URL: http://dressyren.webblogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

njae det är nog ingen bra idé ^^ sist jag hade fest kom det massa objudna som förstörde allt hennes porslin osv . Sen har vi ju ett trevåningshus så det blir liiite jobbigt för mig att hålla koll på alla och alla jävla saker hemma haha :P

2010-02-08 @ 21:56:56
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Amanda

In till stallet har vi en tröskel så jag började med att ställa honom bakom den. Sen satte jag mig på huk framför honom och lockade med godis. Gick han framåt med något av frambenen så backade jag tillbaka honom med tog han något steg framåt med något av bakbenen så fick han godis och beröm. Till slut så fattade han vad jag ville och då kan man kräva mer och mer :)

2010-02-08 @ 22:03:15
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: alc

Sv: Nej den togs bort tyvärr :/ Så himla orättvist! Jag hade lätt velat vara med i det där ralyt!! Fatta så kul :D Synd bara att det ALDRIG händer något sånt här uppe i norr :(

2010-02-08 @ 22:08:20
URL: http://alcbloggen.blogspot.com
Postat av: Elin

Verkar riktigt skoj det där med hästrally.

Hade varit skoj o testat på faktiskt.

2010-02-08 @ 22:24:02
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: linnea

sv: jag pluggar halvtid, jobbar ibland o promenerar hundar :P du?hästrally låter kul, men ganska likte TREC, där är det orientering,"hinderbana" med typ broar, hinter, vattenhinder, "labyrint" och sånt typ :)

2010-02-08 @ 23:17:59
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Frieda

Fantastiskt roligt vore det ju! =)2010-02-08 @ 23:35:53
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Vikkan & Frida

Tack så mycket! :D Jag är inte super duktig på att rita av hästar, men jag gör gärna ett försök!Haha, ja vi är två hästintresserade som bloggar här :)

2010-02-09 @ 07:53:46
URL: http://fotoduon.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0