hacka loss transport...

nu ska jag ta och hjälpa jeanetta att hacka loss en transport. haha. den har visst frusit fast och är lite smått igensnöad. får se hur vi lyckas ;)

någon som gjort något liknande och har tips? :D
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: linnea

yees det ska nog gå bara jag får med mig nån som vill testa ;)

2010-02-08 @ 11:48:28
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: sussi

vilka fält är d du rider på?

d borta vid götatorpet lr?

lät härligt :)

lite galopp i snön

2010-02-08 @ 13:28:37
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Elin

Guinessr är en underbar connemara som har en ischias nerv i kläm och rids inte.. Han kan ridas men man måste ha koll för rätt som det är flyger han i taket o kastar av ryttarna så det visslar om det. Men han är en underbar o mysig häst i övrigt.Jag ska flytta till Ekeby ( där även stockholmsjenna står) Anledningen att jag flyttar dit är för att det är närmre och för att min bästa vän står där. Samt att det är billigare än där jag står nu.Angående bett så är självklart mitt mål att man inte ska behöva betsla upp såklart. Glömde säga det. Utan målet ska ju vara att hästan ska kunna ridas på ett 3 delat "normalt" bett o funka på det. Och jag blir rädd särskilt när jag är på ponny tävlingar o ser hur många betslar upp för mest verka häftiga för att deras ponny är "het" men sen sitter dom bara o sliter i stackars ponnyn samtidigt som dom trycker in sporrarna och hetsar hästen. Inte konstigt att den är stressad.. :(Jag hoppas på att nästa häst funkar med enbart milda bett. Sen självklart rider jag på ett skarpt bett och det är kandar. Men ja det rier jagi nte på för att hästen är stark utan pga dressyren.. :)

2010-02-08 @ 13:33:52
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: Elin

Stallplatsen kostar 3100 o då ingår i princip allt. Det enda man gör är att kvällsfodra 1-2 kvällar i månaden. Dvs slänger bara in hö till hästarna. Inget som är jobbigt ens.

Däremot funderar jag på att få mockat till min häst och då kostar det 500 kr extra.

Vi har då ridhus,paddock, corall, travbana o travslingor och bra hagar.Vad betalar du för stallplats och vad har ni på gården?

2010-02-08 @ 14:25:54
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: Jeanetta

haha, det gick ju sådär bra :P men majk hämtar ett släp från hovs påväg hem från jobbet :D Tack för hjälpen iallafall, säg till nästa gång du behöver hacka loss ett, hihi..

2010-02-08 @ 14:27:40
URL: http://jeanetta.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hmm, bugan kan han fortfarande inte riktigt. Jag måste hjälpa honom med benet. Men att han skulle gå ner och så var det inga problem med. Bergsgeten förstog han inte alls i början. Jag provade även att försöka lära honom apport, att vinka, och att gå ner på båda frambenen (kommer inte ihåg vad det heter just nu) men det gick inte alls bra så det gav vi upp, haha :)

2010-02-08 @ 14:55:17
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv; Ja jag fick typ nästan panik! Det va jättehemskt!Ja det är jättekul ;D Nja lite grann kanske, jag är ganska pigg av mej så behöver inte sova så mycket. Är både morgonpigg och kvällpigg haha :)

2010-02-08 @ 14:55:29
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: johanna

haha himlans väder;)

2010-02-09 @ 05:56:16
URL: http://johannasriddagbok.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0