dagens tema: TAGGTRÅD!

är det fler än jag som är otroligt glada över det beslutet om att taggtråd numera är förbjudet att ha för hästhagarna? :D:D det enda är att jag inte förstår varför inte beslutet kom tidigare?!

jag fattar heller inte varför inte förbudet gäller ALLA djur. alla djur kan skada sig på taggtråden!

jag skulle ALDRIG ALDRIG någonsin släppa ut min häst i en hage där det finns taggtråd, om så bara på 1 meter av stänglet. ALDRIG! jag har själv bevittnat hur hemska skador det kan bli på en häst som fastnar i tråden, både extremt fysiska skador och även en del psykiska.

ärligt talat förstår jag inte hur de tänker, de som har sina hästar i taggtrådshagar. "nej men min häst har ändå sån respekt för stängslet"... SO? min kalle har också stor respekt för stängslet. inte låter jag honom gå i en sådan hage för det! en hästs första instinkt vid fara är FLYKT. och jag tror inte alla hästar hade tänkt på taggtråden om de flydde från en fara. vad tror ni?

 BIG NO-NO!!

jag har sett flera hästar som går i hagar med taggtrådsstängsel och jag tror att de fortfarande säkert gör det. jag får ta en raid och köra runt och anmäla några stycken, HAHA! och jag gör det ju inte för att sätta dit någon isåfall, utan för deras hästars säkerhet...

det skulle vara väldigt intressant att höra HUR dessa med taggtrådsstängsel resonerar... för enligt mig är det obegripligt, det finns ingen vettig förklaring...

vad tycker ni om förbudet? har ni själva hästarna i hagar med taggtråd? vet ni andra som har det? hört något resonemang om VARFÖR?
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Amanda

Taggtråd är vidrigt!Sytycd står för So you think you can dance. Ett program på femman där några dansare tävlar om att bli Amerikas favoritdansare :) Dom är inne på sjätte säsongen nu och jag har följt det sen säsong 2. Så man kan nog kalla mig nörd, haha :P

2010-02-11 @ 23:03:54
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: linnea

etologi och djurskydd är ett helt program på 3 år :P

2010-02-11 @ 23:09:31
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Frieda

Tryggve skulle aldrig få gå med taggtrådsstängsel nej! I somras så föll ett träd i deras hage, Tryggve flydde i panik (av braket, ingen träffades) och sprängde trådar och hela baletten, haha, hade dock varit mindre kul om det varit taggtråd!Ska hem från jobbet snart, då ska jag lägga upp bilder på såret... Han är jättehalt och ska vara inne imorrn. =(

2010-02-11 @ 23:57:36
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: alc

Sv: Ja gör det! :)

2010-02-12 @ 01:12:55
URL: http://alcbloggen.blogspot.com
Postat av: Rebecka- Dressyren

sv: JAa eller hur! Blir så trött på att de jämt är så lata, bryr de sig inte liksom. De är ju faktiskt ute en stor del av dagen :) Aaa det är jättebra!

2010-02-12 @ 08:51:23
URL: http://dressyren.webblogg.se/
Postat av: Rebecka- Dressyren

Sv: Eller hur! Blir så otroligt trött på sådana människor.. :/

2010-02-12 @ 09:24:24
URL: http://dressyren.webblogg.se/
Postat av: Jenny - fotointresserad hästtjej

Tyckte också det var väldigt konstigt när jag läste det. En ko eller ett får kan ju skada sig precis lika mycket som en häst... Dåligt!

2010-02-12 @ 12:14:00
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Elin

Tycker det är underbart med förbudet men det borde kommit för såå länge sen!*När jag var liten hade vi taggtråd i sommarhagen.

Men det byttes ut för många år sen nu. Tycker det är suveränt!

2010-02-12 @ 13:12:48
URL: http://karisma.bloggagratis.se

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0