dagens ridpass!

idag skulle jag ju egentligen ha provridit en dressyrsadel som jag lånat av en kompis som inte passade hennes häst. men bara när jag la på den så märkte jag att det inte skulle gå. den var alldeles för vid. suck :( så det blev hoppsadeln idag, tur jag har en sadel som passar i alla fall!

bestämde mig för att följa med ulrika när hon skulle gå till ridhuset för att rida. vi hade ungefär 50 minuter innan hoppträningen skulle börja så det kändes lagom eftersom inte kalle gått på 3 dagar plus att han fått tänderna raspde igår!

när vi kom till ridhuset och knackade på och sen gick in, så ångrade jag DIREKT att jag hade gått dit. FULLT MED FOLK! som tur var gick 2 st ut när vi kom i alla fall, men det var ändå 5-6 st till plus jag och ulrika! i ett 20x40-ridhus :P var ju lektioner i stora ridhuset...


kallemannen våren 2009

kalle var pigg och brallig och tyckte det var helfestligt med så mkt hästar. så han skulle bocka och sparka bakut och studsa när de andra hästarna kom nära. tokhästen!

blev ett lugnt pass, mkt arbete i skritt. flyttade honom, halter, halvhalter, böja, ställa. traven kände jag på honom på fyrkantspåret och på volter. han kändes mjuk i sidorna men lite tjaffsig i avbrotten för han ville ju bara springa, springa, springa :)

blev ett halvtimmespass, det räckte. kalle verkade nöjd med det!

sen när jag skulle hem så hade jag fastnat i snön. suck. så camilla och helena fick putta loss mig och bilen. skönt att det gick att lösa i alla fall :D
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: j

Tänkte fråga om eran snö har försvunnit eftersom d är gräs på backen .. men sen såg ja att kortet var ifrån -09 .. hehe :)

Tackar, dom är mina ögonstenar !

2010-02-04 @ 22:14:32
URL: http://denrosadammtussen.blogg.se/
Postat av: linnea

ju längre skänklar ju skarpare blir det.

kolla in på hooks.se tex och kolla skillnaden :)

vet inte exakt hur mkt olika det finns, men åtminstone den finns. jag har ingen av hööks men en i läder med lika långa skänklar som det med korta där.

2010-02-04 @ 22:18:28
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

ja jag orkar ju mer och mer, och mina yogaövningar har blivigt stadigare =)

2010-02-04 @ 22:21:18
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Elin

oki tack för tipset.. ska genast kika in dom då :D

2010-02-04 @ 22:25:32
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: j

Vi har oxå massa snö .

Så mkt snö att dom knappt plogar längre så att gå ut me barnvagnen är ingen ide längre :(

mysigt me snö, men nu räcker d

2010-02-04 @ 22:30:22
URL: http://denrosadammtussen.blogg.se/
Postat av: Frieda

Tack! Som tur är så är han skonad från travet! Dock tränad och frysmärkt, men aldrig startad! Han paddlar inte med bak, så det går inte så fort!! =)Din blogg är jättefin! Bra jobbat! =)Kalle va glad idag alltså! ;)

2010-02-04 @ 22:31:23
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Frieda

nä, han gör ju inte det, många gapar när jag visar frysmärkningen... =D Nä, jag kör honom inte... Vet inte om jag vill ta fram det i honom, har svårt att bestämma mig. Men jag tror jag kommer låta det vara, känner jag honom rätt så kommer han bara att galoppera med vagnen eftersom han inte kan trava så fort som travare gör..Hehe, de ska vara glada! =) Ibland iaf! Haha!

2010-02-04 @ 22:40:44
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Amanda

jadu...egentligen vill jag jobba med hästar. men när jag väl börjar tänka och fundera på vad isf så är det inget som riktigt lockar...

men ska söka djursjukvård och hoppas på att jag kommer in, sen får jag väl se om jag fastnar för det eller inte.

2010-02-04 @ 22:41:52
URL: http://mjuppi.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0