sorgligt, sorgligt, sorgligt.

skickar en tanke till ägaren av hästarna och tågföraren. jättetragiskt det som hände :(

artikel från tidningen ridsport 

Tre hästar påkörda och dödade av tåg

Tre hästar, som kommit upp på järnvägsspåret, blev påkörda och dödades av ett tåg mellan Tenhult och Jönköping på tisdagskvällen.

Polisen fick larm strax före åttatiden om att tre hästar hade rymt. Kort därefter kom först beskedet att en av hästarna blivit påkörd och dödad. Enligt SVT Jönköpingsnytt uppgav en passagerare att tåget höll på att spåra ur vid kollisionen med hästen.

Enligt senare uppgifter från samma källa dödades alla tre hästarna av tåget. De togs dock inte bort förrän vid 13-tiden på onsdagen.
- Vi var tvungna att stoppa trafiken för att kunna forsla bort dem och fick inte tid av Trafikverket innan, säger Johan Furestad på Infranord som sköter underhållet av spåren i området, till Jönköpingsnytt.

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare! Ta chansen att vinna en reflexgrimma

sv; okej :D Jag ska dit på söndagen :D

2010-12-09 @ 17:10:15
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Hehe jaa, är så jävla roligt att rida för tränare :) skönt att få veta vad man behöver tänka på & få feedback på det man gör bra!nu finns det en film från träningen :)

2010-12-09 @ 17:21:20
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Usch, det är verkligen hemskt att läsa om sånt här, man får tacka sin lyckliga stjärna att det inte är ens egna som är ute och springer. :/Sv: Kul att du gillade dem. :D

2010-12-09 @ 19:04:48
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: Lovisa

sv; jaaa, snööö! :Dhaha, okej! :)Usch vad hemskt... När vi skulle till stugan i varberg för några år sedan var det en gård som födde upp shettisar vid en järnvägsspår. En shettis hade rymt och betade antagligen vid kanten av spåret för när tåget kom hade det kört rätt över hästen så ena halvan låg på ena sida och andra halvan av hästen låg på andra. Så sjukt hemskt!!!

2010-12-09 @ 21:51:26
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Fia

Usch, du hittar verkligen alla hemska historier, och en del bra också förstås.. Är glad att Nöt varken står nära nån stor väg eller järnväg.. :)sv: Jaa, inte första gången heller precis.. :P Jobbar på ett bett-inlägg :)

2010-12-09 @ 22:30:30
URL: http://fiasandstrom.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0