laga hage i 25 minusgrader.

idag har jag pysslat med att laga hagen som citrin sprängde igår. var mindre mysigt att det var -25 ute... men det gick ganska fort i alla fall, kunde inte göra det helt perfekt för marken är frusen så kunde inte få i några nya stolpar, bara plaststolpar. men så fort snön är borta (ja, det lär väl dröja några månader) så ska vi stängsla om hela hagen :)

eftersom hästarna verkar vara tokiga nu när det är så kallt (till och med den lugnaste i stallet bockade som en tok vid utsläppet) och det finns risk att de rymmer, så har alla hästarna grimma på sig i hagen idag. det tyckte ju förstås kalle och citrin var extra festligt, för då kan man bita i den andres grimma :P

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: sussi

det är malin som rider den på min inrådan. programridning är ju till för å testa nya kanske lite för svåra program å se hur man fixar det. hon ska rida a4 oxå. a6 försvinner ju nu så det är a4 å sen c2 :P

progridn är öppen för alla om du är sugen är upplagd på hemsidan oxå under julaktiviteter :)

fy för å laga staket i denna kyla jobba i stallet va helt ok då man håller värmen då ju..

2010-12-22 @ 13:52:24
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Fia

Usch för att laga staket öht men särskilt när det är såhär kallt!sv: Ja, jätteroligt! :)Nöten har kort steg i alla gångarter, han har svårt för sidvärtsrörelser också och galoppen är jättejobbig för honom. Vår massör/ hovvårdare/ NH-instruktör hittade ganska stora spänningar i bogen som förmodligen är orsaken till hans korta steg. Försöker alltså med min ridning få honom att mjuka upp själva bogen och inte bara länga steget. Masserar honom lite ibland när jag kommer ihåg också. :)

2010-12-22 @ 14:28:59
URL: http://fiasandstrom.blogg.se/
Postat av: Helena

Shit vad kallt att det är 25 minus nere hos er :o vi har "bara" haft 20 idag :SSvar: Okej, fullt upp med saker som ska göras :)

2010-12-22 @ 14:54:40
URL: http://travgalen.se
Postat av: Elin

Fy fasen va kallt!!SV: ja visst är hon sööt :D

2010-12-22 @ 15:07:02
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Sanna

Riktigt söta bilder :)Sv: hehe ja fast det blir ju inte så höga hinder men det går att hoppa ändå :)

2010-12-23 @ 11:33:22
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0