Vila och skrittrunda, vad är det? Haha! Ja...

dsc00443 (MMS)

Vila och skrittrunda, vad är det? Haha! Ja det vet nog inte kalle i alla fall. Idag tänkte vi ta en lugn skrittrunda och igår vilade han. Men kalle tyckte nåt helt annat. Han taktade och hade sig. Så jag tänkte: men vi tar väl en lugn kort trav. Wee sa kalle och kastade sig iväg! Sen galopperade han på stället med. Och när vi var nästan hemma och skrittade en bit på asfalt så satt jag och tänkte att jag skulle hoppa av och leda honom för att skona skorna ännu mer. Just då kastade sig kalle iväg i galopp på vägen. Citrin kom på en annan väg snett bakom och det tyckte kalle var livsfarligt!

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Jenny

Jag har haft häst i boxen som man ser i bakgrunden. :D

2010-08-08 @ 17:55:09
URL: http://virvelwindy.blogg.se/
Postat av: Emelie

sv: kan han det på kommando? Vad häftigt! :D Hur gjorde du?Haha härligt med en så pigg häst! :D

2010-08-08 @ 18:25:30
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Julia

Haha ja dom var bra :) Fast vi orkade inte se hela framträdandet av alla.. utan såg bara snuttar, det är ju så mkt folk och trångt och så och då blir man bara på dåligt humör ju :)haha äsch då, men hade ni kul då ? :)

2010-08-08 @ 18:26:17
URL: http://entin.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Sv: Ja, vi hoppas också på att hitta ett bra hem. =)Det var ju bra att hon insåg att det inte fungerade, det är oftast den svåraste biten. Man kan ju bara hoppas att det löste sig på bästa sätt för den hunden. =)

Ronja har aldrig attackerat någon, utan nafsat när hon busat och tuggar sönder saker, men det är ju ganska typiskt unga hundar. ;)Vad kul att han är så pigg. :D

2010-08-08 @ 19:31:22
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0