tävlingssug!

åååh. jag är supersugen på att tävla igen nu! hihi. ibland har jag verkligen ingen lust alls och tycker det är skönt att bara lulla runt i skogen. men nu är jag supersugen! inte bara på alla dressyrtävlingar utan också på klubbtävlingar i både hopp och dressyr!!! väntar och väntar på att det ska komma ut datum för klubbhoppningar och klubbdressyrer på min klubbs hemsida :)

vår nästa tävling blir den 12 september. då blir det LB:3 och LA:3 för våran del! det är då också division 2 i dressyr, jag vet inte om jag ska rida för laget då eller hur det är tänkt men :)

nån mer än jag som får tävlingssug ibland?
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Emma

SVAR: jag har ju med en videoblogg några inlägg ner där jag spelar gitarr. :P finns massa såna inlägg på min blogg. :Pjo, alltså nu har jag ju brutit fötterna, men när jag är frisk ska jag ju jobba som ridlärare på en ridskola i 6 månader. sen ska jag söka en hippologutbildning. :)

2010-08-24 @ 21:05:36
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Emma

jag har tävlingssug jätteofta!SVAR: jag spelade gitarr i mellanstadiet (alltså i 3 år), men då spelade jag mest noter. nu har jag gått över till mer ackord, och det har jag lärt mig själv.innan jag bröt fötterna gick jag i gymnasiet, men jag tog studenten i juni iår.ena gipset kommer tas bort på måndag, och då har jag haft det i 8½ veckor. det andra gipset ska tas bort när jag har haft det i minst 12 veckor, så det är en bit kvar. men jag räknar att jag kommer kunna gå någorlunda bra i mitten av oktober.

2010-08-24 @ 21:31:46
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: jenny

SV: Nja tror inte jag kommer hinna det, blir nog mer än fullt upp med skola, två egna hästar och en hög med marsvin ;) Förhoppningsvis får jag tag på något kväll/helg jobb också men annars så hinner jag kanske trampa bort till honom nån gång på helgen :)Hihi jag har tävlingssug mest hela tiden!

2010-08-24 @ 22:07:37
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: ja visst är täcket snyggt!

Det är ett sommartäcke. Passar bra som tunt regntäcke :)

2010-08-25 @ 09:27:36
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: sussi

ja som sagt ser trevligt ut men inte riktigt den tagg ja vet att ni kan ha å det är ju inte så konstigt lr hur om det regnade så hemskt mkt... stackars er... ja menar ösa vatten ur sina stövlar är aldrig kul som ja läste att nån gjort.

2010-08-25 @ 10:01:50
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

bloopersbilder äger ;)jag är som du, ibland är man jättesugen och ibland har man verkligen ingen lust :P Men nu har jag tävling tre helger i rad så nu är jag sugen :)

2010-08-25 @ 11:42:12
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Onthebit - bloggen om dressyr

Jag är också tävlings sugen, men rider LB:3 och LA:3 nästa helg :D

2010-08-26 @ 13:15:54
URL: http://oonthebit.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0