kalle höll sig i skinnet.

kalle uppförde sig faktiskt riktigt bra idag. han kikade lite och hoppade till sådär men inte mer! vi var 4 st som var ute och red tillsammans, jättemysigt! och alla med olika typer av hästar :D

ett halvblod, en saddlebred, en arab och en haflinger :)när vi skulle trava så tyckte kalle det var lite knasigt, kalle har svårt att trava med långa kliv så han försökte och försökte trava med längre kliv men det blev någon blandning mellan galopp och trav :P så vi valde galopp till slut, haha!

ikväll släppte vi kalle och citrin i en annan hage med med lite mer att äta. de var så nöjda så! eller mja, de såg faktiskt mest förvirrade ut. de travade typ i sick-sack innan de slut gav sig bort längst bort i hagen. sötisarna :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: alice

vretagymnasiet använder sig av det (tjockare slaget) gick ky-utbildning där så såg det för 1:a gången då i vårat stall. om jag minns rätt så vart det fäst med grövre häftklammrar. Inget som hästarna kunde få tag på ialf. ocg det borde kanske funka med nått liknande att slå fast det i träet eller sätta fast det med hjälp av nån list kanske.. bara fantasin och säkerheten sätter stopp för ideer!

Men mycket praktiskt är det!!

2010-09-01 @ 08:02:44
URL: http://kruthuset.webblogg.se/
Postat av: sussi

haha... sötnosen då :)

ska fortsätta leta prest sadel i stallet har inte pratat m alla ännu :P

2010-09-01 @ 14:03:15
URL: http://siouxzie.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0