Förhöra sig själv på programmen! Känns som...

dsc00473 (MMS)

Förhöra sig själv på programmen! Känns som jag kan båda nu, men är rädd att jag tappar bort mig imon! Så här ser det ut när jag övar i alla fall. Tycker det är lättare att rita än att bara tänka. När jag var liten brukade jag springa programmen i vardagsrummet också. Hur gör ni när ni ska öva in program?

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: emma

går dom i ridbanan, utan häst då ;) Så man ser lagom normal ut :Dsv: Jajamensan, tillbaka till verkligheten ;)jadu, det tog ett tag för mig att förstå de med ;)

2010-08-21 @ 16:23:31
URL: http://grahast.blogg.se/
Postat av: Patricia

sv; Javisst, de där två är mina busar =)Jag brukar precis som du rita hela programmet/programmen. Sen brukar jag rida igenom det eller åtminstone vissa delar i god tid innan tävling så man känner igen sig när det är tävlingsdags resp. Man har lärt sig på trygg hemmabana vilka partier som kan vara trixiga.

När jag har en lugn stund hemma kan jag sitta och rida igenom hela prog i huvudet och då som det skulle genomföras perfekt. Vet jag med mig att min häst har problem med ett visst moment så rider jag även min korrigering i huvudet. På så vis har man det med sig om det väl börja strula på banan.

När det är tävlingsdag så är det bara att fokusera på ett prog i taget! Planera, genomföra, ladda om!Hängde du med!? ;)

2010-08-21 @ 18:35:15
URL: http://rallybabe.blogg.se/
Postat av: Matilda

ne gud jag skulle aldrig komma i håg!!

2010-08-21 @ 18:49:16
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; det är en gammal skada, du kan läsa mera om det på kategorin "våran resa", hon blev iaf illa sparkad när hon var typ 5 ;)

2010-08-21 @ 18:58:55
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Haha aah, det var ett freak som ringde/plingade här med.. vet vem det är nu :P en kille som jag aldrig har träffat! HAHA.Jenny ville gärna följa med & titta så jag hoppas de får ihop det så hon kan följa.. isåfall får hon fota när jag rider :)Jag sprang runt i vardagsrummet när jag skulle lära mig program ;)

2010-08-21 @ 19:50:24
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Onthebit - bloggen om dressyr

Jag kollar pogrammen på youtube.com och sen om jag har en ryttare innan mig som jag hinner se sitter jag på läktaren och säger tyst för mig själv vart ryttaren ska innan den ridit ditt :)

2010-08-21 @ 22:04:32
URL: http://oonthebit.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0