dagens ridpass! (träning)

idag var det äntligen dags för lisa-träning igen! har ju varit uppehåll över sommaren men idag så var det kalles och min tur igen! vädret var ju inte så roligt direkt så vår 30 min långa skritt till anläggningen var inte trevlig alls. kalle gick mest på bakbenen, det blåste ju halv storm!!

idag provred vi också i jeanettas isabell werth. det var väldigt ovant då den verkligen sätter en på plats. kalle verkade inte protestera direkt. ska fråga om jag får låna den en gång till och rida med ett vitt schabrak så jag ser om den trycker jämnt :)

kalle var väldigt pigg och stark idag. han ville helst springa fort, fort i början. men jag fick helt enkelt försöka sätta honom under sig så han fick börja jobba!

vi jobbade mycket på volt med att få honom att trava ordentligt med ett bra gung, med bakbensaktivitet utan att formen skulle förändras. vi fick kämpa mycket innan kalle gick med sig, han hade mycket egen vilja idag token :)

sedan red vi lite öppna längs långsidan. för att göra det lite mer avancerat så red vi sedan halva långsidan öppna och sedan direkt övergång till förvänd sluta. när vi väl kom på vad hon menade (vi gjorde allt möjligt först, både rättvänd sluta och förvänd öppna och allt va de va) så fick vi till det riktigt bra ändå! kalle svarade bra och var mjuk, lite mer energi hade jag behövt trycka fram bara :)

galoppen jobbade vi genom att rida sluta in från långsidan till medellinjen och därefter läng medellinjen och ut. det gick förvånansvärt bra, så stolt över min grabb!

det som krånglade mest idag var nog formen. kalle ville gärna ligga lite lågt men jag fick kämpa för att få upp honom. dock så märkte jag att jag kunde få honom att bära sig själv och jobba riktigt ordenligt med hela kroppen som en annan tränare sara fokuserat mycket på med oss. och på hennes träningar så har ju kalle gått i en lägre form, så han var nog lite förvirrad, stackarn! :) men jag klappade och berömde när han jobbade med kroppen i alla fall, fastän inte formen var "grand-prix-form".

kommer eventuellt något filmklipp senare, ska se om de blev något bra! filmades med mobil och det blir riktigt dålig kvalitet då :/
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Emma

SVAR: nej, usch det var ingen rolig dröm. fick värsta paniken när jag insåg att jag belastade fötterna. :P haha, ja man gör lätt det.

2010-08-25 @ 18:53:49
URL: !http://emmasol.blogg.se
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R Gs

nej det gjrode hon inte , det hade jag ju skrivit isf ?

2010-08-25 @ 18:57:43
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; aha då förstår jag! :)hihi tack :)

2010-08-25 @ 19:25:58
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Vore kul med film ju! :DSV, ja usch, vi hade spöööregn verkligen :S

2010-08-25 @ 20:26:41
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

ja det är riktigt kul :)

nej det är lagdressyr nu till helgen, km i hoppning nästa helg och en lokal hoppning helgen därpå :)

2010-08-25 @ 20:50:42
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag ska ev träna för Sara nästa vecka, om vi kan hitta en tid som passar. Det ska bli spännande! :)Jobbigt att leta sadel... man ska ju hitta en som både passar en själv och hästen.

2010-08-25 @ 21:03:32
URL: http://virvelwindy.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

va kul att det gick bra ändå på träningen! :)

SV: bild kommer :D glömde ta med kameran idag

2010-08-25 @ 22:12:47
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Sv: Ja, usch för vädret!Kul att träningen gick bra till slut! :)

2010-08-25 @ 22:58:18
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: sussi

nja.. inte precis en som håller på med det har visat å visst skulle ja kunna det om du vill..

ja bra energi hade du igår =P

sötnöt din buse..

2010-08-26 @ 09:48:51
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Emma

SVAR: ellerhur! :) våran stad är inte så stor (ca 70 000 invånare bara), men det spelar ändå in rätt många filmer här. fast det beror på att resurs- och produktionscentrumet för film i väst håller till här. :) kul är det!

2010-08-26 @ 10:21:46
URL: http://emmasol.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0